برنامه فیزیکی و استانداردهای طراحی هتل
فهرست مطالب
هتل 2ستاره:
هتل 3 ستاره
هتل 4 ستاره:
هتل5ستاره:
شاخصهای اصلی برای ارزیابی درجه هتلها عبارتند از:
1ـ امکانات موجود در هتل شامل:
2ـ کیفیت ارایه خدمات در هتل شامل:
3ـ تنوع خدمات شامل:
بخش های اصلی شامل:
<=بخش اداری:
=>بخش خدماتی
زیر بنای فضاهای عملکردی مختلف (درصد)
فضاهای مورد نیاز برای هتل ها:
پذیرش و پیشخوان :
انبار چمدانها :
لابی :
محل استقرار مرکز تجاری هتل
قسمت اداری هتل :
نمازخانه :
رستوران ها و کافی شاپ های هتل :
آشپزخانه رستوران :
سرویس :
مرکز تجاری (commercial center)
حداقل مغازههای موجود در مرکز تجاری:
کلوپ ورزشی (health club)
آمفی تئاتریا سالن کنفرانس
سالن کتابخانه
اطاق کنترل مرکزی
بخش لاندری
محل تحویل غذا از آشپزخانه:
سلف سرویس و اسنک
انبار
بارانداز
نگهبانی
غذاخوری کارکنان
فضاهای تاسیساتی
اتاق تعمیرات و نگهداری
رختشویخانه
خانه داری
درهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل
مواردی که در طراحی ورودی دارای اولویت هستند:
پیاده رو جلوی در
درها و سرسراهای ورودی
حداقل فضای مورد نیاز برای اتاقها:
ابعاد تخت:
آشنایی با انواع اتاقهای هتل
اتاق یک نفره :single
اتاق دو نفره با یک تخت بزرگ :Double
اتاق دو نفره با دو تخت یک نفره :Twin
اتاق سه نفره :Triple
اتاق چهار نفره :Quadruple Room
اتاقهای تو در تو :Connected Rooms
سوئیت :Suite
سوئیت یک خوابه :Single Suite
سوئیت دو خوابه :Midume Suite
سوئیت دوبلکس :Doublex Suite
سوئیت بزرگ :King Suite
اتاق جلسات :Meeting Room
اتاق استراحت کارکنان :Mezzanine Room
اتاقهای مخصوص معلولین :Handicaped Rooms
آپارتمان Apartment :
استودیو Studio :
کابانا Cabana :
دکوراسیون و تجهیزات داخلی اطاقها
مبلمان موجود در اطاق ها
_ قفسه بندیها:
_ پوشش های پارچه ای:
_ نورپردازی:
_ ملزومات:
نازک کاریهای اتاق خواب:
_کف:
_دیوار:
_سقف:
_درها:
_چارچوب درها:
_پریزها:
طرحهای دارای آتریوم
آتریوم در معماری امروز:
عملکرد آتریوم
-1 پدیده گلخانه (Green house effect)
2-پدیده (Stack effect) :