پاورپوینت تحلیل بررسی ریز فضاهای هتل - برنامه فیزیکی معماری هتل
برنامه ریزی و ساختار سازمانی هتل ها از سال 1978 تا 2006 و روابط عملکردی آنها، ورودی های طراحی هتل و عوامل موثر بر آنها تعیین، مفهوم هتل، طبقه بندی هتل ها، ویژگی های هتل ها، اولیه معماری هتل تجزیه و تحلیل کیفیت و تجزیه و تحلیل برای فرآیند استفاده از ساختار هتل بررسی ایجاد یک مدل ارزیابی و بسیاری از ویژگی های مشابه مطالعات در زیر به ترتیب زمانی فهرست شده است. اقامت در کتاب «رویکرد عمومی به گردشگری» تاسیسات خود را به بهره برداری رساند.مراکز همایش و هتل ها موضوعات با دادن عنوان پروژه های بسیاری از هتل ها و مراکز کنگره ارائه شده است توضیح دادند. در این تحقیق جایگاه مهمی در بین سازه های اقامتی دارد. برنامه ریزی که چگونه هتل ها می توانند عملکردی تر، منطقی تر و سودآورتر باشند مورد بررسی قرار گرفت با توجه به اینکه به منظور ارائه خدمات موثر با مکان ها و سازماندهی مناسب او سعی کرد پیش نویس برنامه ای را ارائه دهد که به عنوان داده برای برنامه های هتل عمل کند.ساختار سازمانی و جنبه های عملکردی هتل ها پرداخته است سعی کرد رابطه آنها را مشخص کند. در برخی از هتل های انتخاب شده
فهرست مطالب
مقدمه
هتل
مکان مناسب هتل
ظرفیت
درجه بندی هتل
نکات طراحی طبقات
نکات مهم در طراحی هتل
مساحت / بخش
طراحی با نور در هتل
-معرفی عرصه ها و مساحت کاربری :
خدماتی
آشپزخانه
اقامتی
درمانی
اداری
رفاهی
ورزشی
دفتر در هتل های سه ستاره
فضاهای خدماتی پشتیبانی
آشپزخانه (آماده سازی غذا و نگهداری آن)
برنامه فیزیکی فضاهای هتل
طراحی فضاهای عمومی
لابی
عناصر لازم برای دکوراسیون اتاق خواب
پذیرش ، صندوق و سرپرستی
نمودارها و دیاگرام ها :
ورودی روابط فضاها و رستوران
نمودار چیدمان فضاهای مهندسی
نمودار مجاورت فضاهای رختشویخانه و خانه داری
نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
نمودار مجاورت بارانداز دریافت و انبارها
نمودار مجاورت خدمات غذایی
نمودار مجاورت خدمات دور از دید پشتیبانی
نمودار دفتر حسابداری
نمودار دفاتر فروش و مدیران اجرایی
پیش فضاهای سالن جشن
دیاگرام ارتباطی فضاهای زیرزمین
تقسیم فضاها