پاورپوینت تحلیل بررسی ریز فضاها و برنامه فیزیکی هتل
برنامه ریزی فضای هتل فقط چیدمان مبلمان نیست. این در مورد ایجاد محیطی است که احساس می کند خانه ای دور از خانه است. برنامه ریزی مناسب تضمین می کند که از هر فوت مربع به طور موثر استفاده می شود و به رضایت مهمان و کارایی عملیاتی کمک می کند، که برای هر صاحب هتل بسیار مهم است.
از مواد پایدار گرفته تا چیدمان های انعطاف پذیر، ماندن در صدر روندهای فعلی بسیار مهم است. عناصر سازگار با محیط زیست مانند وسایل صرفه جویی در مصرف آب و نورپردازی کم مصرف را برای جذب مسافران مدرن و آگاه به محیط زیست ترکیب کنید.
یک پلان هتل که به خوبی فکر شده باشد، ستون فقرات یک فضای جذاب و کاربردی است. به طراحی فضاهای داخلی توجه ویژه ای داشته باشید تا مطمئن شوید که هم جذاب و هم کاربردی هستند. با شناسایی مناطق اولیه شروع کنید: اتاق مهمان، فضاهای عمومی، مناطق غذاخوری و فضاهای رویداد. از جریان ترافیک روان و دسترسی آسان به امکانات اطمینان حاصل کنید.
فهرست مطالب
مقدمه
هتل
مکان مناسب هتل
ظرفیت
درجه بندی هتل
نکات طراحی طبقات
نکات مهم در طراحی هتل
مساحت / بخش
طراحی با نور در هتل
معرفی عرصه ها و مساحت کاربری :
خدماتی
آشپزخانه
اقامتی
درمانی
اداری
رفاهی
ورزشی
دفتر در هتل های سه ستاره
فضاهای خدماتی پشتیبانی
آشپزخانه (آماده سازی غذا و نگهداری آن)
برنامه فیزیکی فضاهای هتل
طراحی فضاهای عمومی
لابی
عناصر لازم برای دکوراسیون اتاق خواب
پذیرش ، صندوق و سرپرستی
نمودارها و دیاگرام ها :
ورودی روابط فضاها و رستوران
نمودار چیدمان فضاهای مهندسی
نمودار مجاورت فضاهای رختشویخانه و خانه داری
نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
نمودار مجاورت بارانداز دریافت و انبارها
نمودار مجاورت خدمات غذایی
نمودار مجاورت خدمات دور از دید پشتیبانی
نمودار دفتر حسابداری
نمودار دفاتر فروش و مدیران اجرایی
پیش فضاهای سالن جشن
دیاگرام ارتباطی فضاهای زیرزمین
تقسیم فضاها












