پاورپوینت بررسی استاندارد های طراحی معماری بیمارستان
یکی از اساسی ترین عناصری که کیفیت و راحتی در کلینیک ها را تضمین می کند، تجهیزات است. به خصوص برای یک مطب که به عنوان یک مرکز درمانی سرپایی عمل می کند، زمانی که صندلی معاینه و تجهیزات تشخیصی با اولویت بیماران برای عمل و درمان تلاقی می کنند، مطب به یک کلینیک تبدیل می شود. یک صندلی معاینه صحیح که به کسب و کار شما خدمت می کند، بر گردش کار کلینیک شما تأثیر مثبت خواهد گذاشت.
افراد در سنین بالا، افراد ناتوان، زنان باردار یا افراد چاق بیشتر به صندلی معاینه نیاز دارند. از آنجایی که آنها در رسیدن به صندلی های معاینه با ارتفاع ثابت مشکل خواهند داشت، هیچ آسیبی بعید است. بنابراین، استفاده از صندلی های قابل تنظیم در مطب، راحتی و اطمینان را برای بیماران خود فراهم می کند. همچنین به پزشکان امکان می دهد معاینه جامع و دقیق تری انجام دهند. به این ترتیب کارایی بیمار از خدماتی که دریافت می کند و معاینه پزشک به حداکثر می رسد. طبق گفته هیئت دسترسی ایالات متحده، یک صندلی اداری ایده آل باید بتواند تا ارتفاع 17 تا 19 اینچ پایین بیاید.
نکته دیگری که باید برای طراحی کاربردی ترین اتاق معاینه با توجه به توصیه های دکوراسیون مطب به آن توجه کنید، استفاده از EMR، دستگاه های تشخیصی یا ابزارهای پشتیبانی تصمیم با ایجاد یک منطقه کاری انعطاف پذیر در ناحیه مراقبت از بیمار است. بنابراین رضایت بیماران افزایش می یابد. با قرار دادن منطقه ای که مراقبان از ایستگاه های کاری و دستگاه های دیواری استفاده می کنند در دسترس بازو قرار می گیرند، مراقبان را تشویق و ترغیب می کنید تا توجه اولیه خود را بر روی بیماران متمرکز کنند.
نشستن بیماران بر روی صندلی پایین در حین معاینه به شما امکان می دهد معاینه را به صورت چهره به چهره انجام دهید و حرکت شما را به حداقل می رساند.
تجهیزاتی که به دست می آورید چگونه و در چه جهتی بر تعامل بین بیمار و مراقب یا پزشک تأثیر می گذارد؟ آیا این تجهیزات منجر به افزایش بهره وری می شود؟ آیا در نهایت آرامش و اطمینان را برای بیمار و پزشک فراهم می کند؟ با پاسخهایی که به این سؤالات میدهید، پیدا کردن تجهیزات مناسب برای هدفتان برای شما آسانتر است.
فهرست مطالب
معماری بیمارستان
مقدمه
قسمت بندی و تعین محدوده
انواع بیمارستانها
بیمارستانهای دانشگاهی
مفهوم طرح ریزی
جهت
تصویر
اشکال ساختمانی درمانگاه بیماران سرپایی
راهروها
درها
پله ها
آسانسور ها
مسیریابی
اتاقهای جراحی اصلی
اتاق بیهوشی
اتاق ترخیص بیهوشی
اتاق شستشو
اتاق اشیاء استریل
اتاق تجهیزات
اتاق زیر مجموعه استریل
اتاق گچ گیری
فعالیتهای جنبی
اتاق پرستارها
محل کار پرستارها
اتاق گزارشات
داروخانه
اتاق نظافت
جایگاه تختهای تمیز
آبریزگاه
ملزومات اتاق بازگشت هوشیاری
رعایت نکات ایمنی در جراحی
روشنایی
استریلسازی مرکزی
بخش مراقبتهای ویژه
ترتیب
بخشهای مراقبت
دپارتمانهای مراقبت
در طرح جدید ساخت بیمارستان ها
طراحی تالار اطاق های عمل بیمارستان
فصل اول : محل جانمائی اطاق های عمل در بیمارستان
فصل دوم : جانمایی اجزاء داخلی در مجموعه اطاقهای عمل
منطقه ورودی بیماران و کارکنان و وسایل
منطقه داخلی تالار اطاقهای عمل
منطقه اصلی درتالار اطاقهای عمل
منطقه خروج کارکثیف از تالار اطاقهای عمل
منابع و ماخذ :
منابع فارسی
منابع لاتین