دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی رستوران سیجول در کره جنوبی ,pptx
توضیحات متنی ارائه شده توسط معماران. تغییرات در فصل ها به آرامی اتفاق می افتد. می توانید رنگ منظره، جهتی که باد در آن می وزد و عمق نور را اندازه گیری کنید. با این حال، اولین جایی که متوجه تغییر می شود، غذای روی میز است. آشپزی با مواد فصلی. یا طبیعی است که به دنبال غذایی باشید که با فصل مناسب باشد، همانطور که به چنین سبزیجات وحشی و سبزیجات تازه و نانگمیون خنک در تابستان گرم فکر می کنید.
فهرست مطالب
مقدمه
مشخصات پروژه طراحی رستوران سیجول
نام رستوران سیجول
ساختار اصلی رستوران سیجول
تصاویر فضاهای رستوران سیجول
پلان معماری رستوران سیجول
منابع
