خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری موزه هنر دنور اثر Daniel Libeskind

   تعدادبرگ: 140 اسلاید بهمراه نقشه های کامل و تصاویر   قیمت: 14000 تومان     تعدادمشاهده  58


پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری موزه هنر دنور اثر Daniel Libeskind

ریشه موزه را می توان از زمان تاسیس باشگاه هنرمندان دنور در سال 1893 جستجو کرد. این باشگاه در سال 1917 نام خود را به انجمن هنری دنور تغییر داد و دو سال بعد اولین گالری های خود را در ساختمان شهر و شهرستان افتتاح کرد. این موزه در سال 1922 گالری هایی را در خانه چاپل گشود. خانه واقع در خیابان لوگان توسط خانم جورج کرانمر و دلوس چاپل به موزه اهدا شد. در سال 1923 ، انجمن هنری دنور به موزه هنر دنور (DAM) تبدیل شد.
در سال 1948 ، DAM یک ساختمان در آکوما و خیابان 14 در ضلع جنوبی پارک مرکز سیویک خریداری کرد. معمار دنور ، Burnham Hoyt ، ساختمان را که به عنوان گالری یادبود Schleier در سال 1949 افتتاح شد ، بازسازی کرد. در حالی که گالری Schleier از موارد قابل توجه دیگری بود ، DAM هنوز به دنبال افزایش فضای آن بود. فشار اضافی از طرف بنیاد Kress وارد شد ، وی پیشنهاد داد سه مجموعه به ارزش بیش از 2 میلیون دلار به شرط ساخت DAM ساختمان جدیدی برای نگهداری آثار اهدا كند.  DAM برای جمع آوری کمک از شهر و شهرستان دنور کمک گرفت. با این حال ، در سال 1952 رأی دهندگان موفق به تصویب پیوند قطعنامه نشدند. با وجود این عقب نشینی ، موزه به جمع آوری کمکهای مالی ادامه داد و سرانجام در سال 1954 ساختمان جدیدی به نام بال جنوبی (اکنون به نام بال باخ شناخته می شود) افتتاح کرد. این امکان دریافت سه مجموعه بنیاد Kress را برای DAM فراهم کرد.
ساختمان شمالی ، ساختمانی هفت طبقه 210،000 فوت مربع ، در سال 1971 افتتاح شد. این ساختمان توسط معمار مدرنیست ایتالیایی Gio Ponti و با معماران محلی جیمز سودلر همکاران از دنور طراحی شده است. پونتی گفت: "هنر یک گنج است و این دیوارهای نازک اما حسود از آن دفاع می کنند." این تنها طرح کامل شده او است که در ایالات متحده ساخته شده است.  پونتی ساختمان DAM را برای شکستن از کهن الگوهای سنتی موزه طراحی کرد. نمای دو برج "مانند قلعه" دارای 24 ضلع است و بیش از یک میلیون کاشی شیشه ای بازتابنده ، طراحی شده توسط داو کورنینگ ، نمای خارجی ساختمان را پوشانده است.
غرفه دانکن و ساختمان فردریک سی. همیلتون هر دو در سال 2006 به موزه اضافه شدند. غرفه دانکن ، یک داستان دوم 5700 فوت مربعی به بال باخ ، برای ایجاد ترافیک پل از ساختمان جدید همیلتون و ساختمان شمالی موجود (1971). غرفه دانکن به گونه ای طراحی شده بود که کودکانه و خانوادگی باشد و در عین حال برای چند منظوره مناسب باشد ، از جمله مجموعه های جمعه آخر موزه بدون عنوان و همچنین پذیرایی های عروسی و سایر برنامه ها.

در دسامبر 2016 ، موزه هنر دنور از یک پروژه تحول آفرین 150 میلیون دلاری برای متحد کردن دانشگاه موزه و احیای مجدد ساختمان پونتی (که اکنون ساختمان مارتین نامیده می شود) ، از جمله ایجاد فضاهای گالری جدید ، دو گزینه غذاخوری جدید و مرکز استقبال جدید Sie خبر داد.  با طراحی و معماری به رهبری Machado Silvetti و Fentress Architects مستقر در Denver ، پروژه نوسازی قرار است در سال 2021 و به مناسبت پنجاهمین سالگرد ساخت ساختمان اصلی Ponti به اتمام برسد. غرفه دانکن در سال 2019 تخریب شد.

فهرست مطالب   

مقدمه

مشخصات کلی موزه هنر دنور

طرح معماری موزه هنر دنور

کانسپت طراحی موزه هنر دنور

فضاهای  موزه هنر دنور

سازه و متریال موزه هنر دنور

معمار پروژه موزه هنر دنور

تصاویر فضاهای داخلی موزه هنر دنور

تصاویر نماهای بیرونی موزه هنر دنور

تصاویر خام از روند طراحی و شکل گیری حجم  پروژه
.
سیرکولاسیون موزه هنر دنور

سایت پلان موزه هنر دنور

پلانهای معماری موزه هنر دنور

مقاطع معماری موزه هنر دنور

نمای معماری موزه هنر دنور

منابع


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری , موزه هنر دنور ,Daniel Libeskind ,پاورپوینت موزه هنر دنور ,بررسی و تحلیل موزه هنر دنور ,مشخصات کلی موزه هنر دنور ,طرح معماری موزه هنر دنور ,کانسپت طراحی موزه هنر دنور ,فضاهای موزه هنر دنور ,سازه و متریال موزه هنر دنور ,معمار پروژه موزه هنر دنور ,سیرکولاسیون موزه هنر دنور ,سایت پل,
مقالات مرتبط در این دسته
نقشه های اتوکد معماری مجتمع فرهنگی | نقشه‌های اجرایی معماری با جزئیات کامل
پاورپوینت تحلیل معماری گنبد هزاره لندن Millennium Dome O2 Arena
پاورپوینت تحلیل نگرش فرهنگی و اجتماعی در معماری
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری ساختمان تئاتر شهر اثر علی سردار افخمی
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری موزه هنر کیمبل لویی کان
پاورپوینت تحلیل معماری موزه تاریخ هولوکاست ید وشم Holocaust Museum
پاوروینت بررسی معماری نمایشگاه خودرو
پاوروینت تحلیل بررسی معماری فرهنگسرا نیاوران در تهران
پاوروینت تحلیل بررسی معماری موزه گوگنهایم بیلبائو
پاوروینت تحلیل بررسی معماری موزه ملی هنرهای معاصر رم
پاوروینت تحلیل بررسی معماری مرکز فرهنگی آتاتورک (AKM) در میدان تقسیم استانبول
پاوروینت پیش مطالعات طراحی فرهنگسرا با رویکرد معماری اقلیمی
پاوروینت تحلیل بررسی معماری پاویون فرانسه در اکسپو دبی ۲۰۲۰
پاوروینت تحلیل بررسی معماری پاویون هند در اکسپو 2020 دبی
پاوروینت تحلیل بررسی معماری موزه شیخ زاید اثر نورمن فاستر
پاوروینت تحلیل بررسی معماری موزه آب یزد خانه کلاهدوزها
پاوروینت تحلیل معماری پل پاویون ساراگوسا اسپانیا اثر زاحا حدید
پاوروینت تحلیل نمایشگاه ZCB هنگ کنگ و غرفه برنهام و غرفه Serpentine 2017
پاوروینت تحلیل معماری موزه ارتباطات تهران
پاورپوینت بررسی معماری غرفه هنری الماس جینلینگ معماران AZL

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد