پاورپوینت بررسی ضوابط طراحی و جدول برنامه فیزیکی و دیاگرام خانه هنر
مراکز فرهنگی با ترویج هنرها، تاریخ، مذهب و میراث فرهنگ های متنوع، جامعه ما را غنی می کنند. جوامع، شهرداری ها و دانشگاه ها با ساختن مراکز هنرهای نمایشی، موزه ها، مراکز عبادت، مراکز میراث فرهنگی و کتابخانه ها در این غنی سازی سرمایه گذاری می کنند. هدف ما با هر مرکز فرهنگی همکاری با مشتری برای یافتن راه حل های زیبایی شناختی و کاربردی است که منجر به تجربه ای فراموش نشدنی برای بازدیدکنندگان مرکز می شود.
مراکز فرهنگی می توانند از نظر ساختاری چالش برانگیز باشند و نیاز به دهانه های باز بزرگ و شرایط بارگیری منحصر به فرد دارند. یک مثال استفاده حداقلی از ستون ها به منظور ایجاد نماهای بدون مانع از یک صحنه یا منبر است که بارهای متمرکز زیادی بر روی فونداسیون ایجاد می کند. هنگام طراحی مراکز هنرهای نمایشی با استیج Proscenium، سیستم های ریگینگی که برای بالا بردن و موقعیت یابی نور، صدا، تصویر، مناظر، جلوه های ویژه و موارد مرتبط استفاده می شود باید در طراحی کلی در نظر گرفته شود و می تواند چالش های قابل توجهی را در طراحی اتصال ایجاد کند.
در چند دهه اخیر جوامع شروع به درخواست کمک از معماران و مهندسان برای بازیابی سبک های تاریخی مراکز فرهنگی موجود خود کرده اند و در عین حال از فرصت برای اجرای روندهای فعلی و همچنین کدهای ایمنی و دسترسی استفاده می کنند. Structures از دانش ما در مورد مصالح تاریخی و شیوههای ساخت و همچنین روشهایی از مجموعه گسترده استفاده مجدد تطبیقی ما برای ارائه راهحلهایی برای اجرای این تغییرات و در عین حال حفظ هدف معماری استفاده میکند.