پاورپوینت بررسی معماری موزه و یادبود زلزله اسمریتی وان
در ژانویه 2001، زمین لرزه بسیار شدیدی با مرکز بوج، گجرات را لرزاند و حدود 13000 نفر را کشت و ساختمان ها، معابد و روستاها را ویران کرد. به راحتی می توان تصور کرد که چنین فاجعه ای چگونه از نظر روحی، عاطفی و جسمی بر همه بازماندگان تأثیر می گذارد. در تمام این سالها، گجرات که هم زمینهای زیر کشت وسیع و هم مناطق بیابانی دارد، تلاش کرده است تا آسیبهای ناشی از زلزله را بدون فراموش کردن قربانیان جبران کند و بزرگترین یادبود و موزه هند را در آگوست 2022 به یادگار بگذارد. توسط نخست وزیر نارندرا مودی افتتاح شد.
مجموعه Smriti Van (که می توان آن را به عنوان جنگل خاطرات ترجمه کرد) که توسط استودیو Vastu Shilpa Sangath، تأسیس شده توسط Balkrishna Doshi، جایزه Pritzker 2018، تأسیس شده است، مساحت وسیعی بیش از 190 هکتار را پوشش می دهد و در Bhujiyo Dungar واقع شده است. این یادبود توسط بزرگترین جنگل جهان که بر اساس قوانین آکیرا میاواکی با بیش از 3000 گیاه ایجاد شده احاطه شده است: یک بنای یادبود زنده و تنفسی که به عنوان ریه برای شهر بوج نیز عمل می کند. هر عنصر آن بر بازسازی، پایداری و امید به آینده ای بهتر تمرکز دارد.
انرژی این موزه و بنای یادبود توسط یک سیستم فتوولتائیک 1.1 مگاواتی تامین میشود که انرژی سبز تجدیدپذیر و خودپایدار تولید میکند، که در نظر گرفته شده است تا پیشروی برای سازههای مشابه آینده باشد. این یادمان همچنین دارای 50 حوض است که بر روی آنها پلاک هایی با نام زلزله زدگان برای جمع آوری آب نصب شده است و سنگ های به کار رفته در این حوضچه ها زمینه رشد زندگی تازه از شکاف های آنها خواهد بود.
موزه زلزله اسمریتیوان که توسط Design Factory India طراحی و سرپرستی شده است، مساحتی معادل 11500 متر مربع را پوشش می دهد و شامل 7 بلوک مختلف است که به تونل های فرعی تقسیم می شوند. از چراغ های iGuzzini در اکثر اتاق هایی که فضای روشنایی صمیمی است برای دعوت به مدیتیشن و تأمل استفاده شده است. بنابراین، سطوح روشنایی و روشنایی تاکیدی وجود دارد که به خوبی روی اشیاء و جزئیاتی که باید برجسته شوند، متمرکز شده است. در سالن ورودی از نورافکن های View برای روشنایی عمودی دیوارها و به ویژه پلان طبقه موزه استفاده می شود. پروژکتورهای Palco Framer مجسمه 'پراوه' را روشن می کنند. پروژکتورهای Palco Framer، همراه با گوبوها، به طور گسترده در داخل موزه برای نمایش ردپای انسان و دایناسور از کف استفاده می شود.
در بخش "تولد مجدد"، فرد شاهد تاریخچه تکامل زمین، پیدایش اشکال زمین در طی میلیونها سال و پیدایش زمینی است که ما در آن زندگی میکنیم. بازدیدکنندگان می توانند نگاهی جامع به تاریخ منطقه کوچ و گجرات داشته باشند. در این بخش، چراغهای فرورفته لیزری قابل تنظیم در داخل سیلندرهای رنگی معلق برای نورپردازی برجسته در جزایر مختلف نمایشگاه قرار میگیرند، در حالی که نوردهی همگن منطقه توسط پروژکتورهای View بر روی مسیرهای ولتاژ اصلی در سقف ارائه میشود. و.....