خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاوروینت پیش مطالعات طراحی موزه غذا با رویکرد ارتقا فرهنگی

   تعدادبرگ: 30 اسلاید + فایل ورد   قیمت: 41000 تومان     تعدادمشاهده  73


پاوروینت پیش مطالعات طراحی موزه غذا با رویکرد ارتقا فرهنگی

   امروزه در رسانه ها، تبدیل کردن خوردن به یک تفریح، ترویج می شود. در بخش های مختلف برنامه های تلویزیون و سینما، تفریح خانواده ها را با رفتن به رستوران نشان می دهند. گویا خوردن غذا در رستوران یک پدیده ویژه است که به خودی خود جذابیت دارد و نشاط ایجاد می کند (معلمی، 1390).
  از آنجایی که مهم‌ترین کارکرد غذا، استفاده از آن در رفع نیازهای زیستی است، اما شیوه‌ رفع این نیاز، بعد فرهنگی به خود می‌گیرد به نحوی که انتخاب مواد اولیه‌ غذا، شیوه‌ پخت، شیوه‌ خوردن، ذائقه و بسیاری موارد دیگر برگرفته از فرهنگ است. از طرفی دیگر، شرایط محیطی و طبیعت هر منطقه‌ای، مواد غذایی مشخصی را به رژیم غذایی مردم تحمیل می‌کند(صادقی و هاشمی، 1386).
 در این میان، علاوه بر مراکز غذا  خوری با سبک ایرانی، مراکز متعددی در سطح شهر دایر گشتند که بعضا همراه با اسم خود، که نمایانگر غذاهای یکی از کشورهای صاحب سبک در زمینه پخت و پز می باشد، به صورت جداگانه خدمات خود را ارائه می دهند و هر کدام تنها در راستای تهیه غذا به مشتریان خود انجام وظیفه می کنند.


فهرست مطالب
بیان مسأله
اهمیت و ضرورت انجام تحقيق و جنبه های نوآوری آن
اهداف برجسته تحقیق و نام بهره وران
اهداف برجسته تحقیق
بهره وران
پرسش ها و فرضیه های تحقیق
پرسش ها
فرضیه ها
مرور ادبيات و سوابق مربوطه
بررسی نمونه ی موردی داخلی رستوران
بررسی نمونه ی موردی خارجی رستوران
رستوران نوما    11
نوع تحقیق بر اساس هدف، کاربردی می باشد
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
منابع


کلمات کلیدی مرتبط:
پیش مطالعات ,طراحی موزه غذا با رویکرد ارتقا فرهنگی ,پاوروینت موزه غذا با رویکرد ارتقا فرهنگی ,پروپوزال موزه غذا با رویکرد ارتقا فرهنگی ,بیان مسأله ,اهمیت و ضرورت انجام تحقيق و جنبه های نوآوری آن ,اهداف برجسته تحقیق و نام بهره وران ,اهداف برجسته تحقیق ,بهره وران ,پرسش ها و فرضیه های تحقیق ,پرسش,
مقالات مرتبط در این دسته
بررسی آثار کامران دیبا-معمار موزه هنرهای زیبا

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد