پاورپوینت تحلیل مرکز گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
پی برای تلفیق بصری سبک نئوکلاسیک ساختمان غربی، که با تعادل و تقارن مشخص می شود، و ساختمان شرقی که هنر مدرن را در خود جای داده است، نمای بیرونی ساختمان خود را با همان سنگ مرمر صورتی تنسی که در ساختمان دیگر استفاده شده بود، ساخت. گرد و غبار همین سنگ مرمر با بتن مخلوط شد تا رنگ زیبای دیوارهای داخلی ایجاد شود.
دومین عامل متحد کننده یک پیوند محوری قدرتمند است که در آن ورودی اصلی ساختمان شرقی در امتداد محور شرقی-غربی ساختمان غربی قرار گرفته و فضای میدانی را بین ساختمان ها باز می کند.
این برای ایجاد یک انتقال از طریق عناصری مانند سنگفرشهای مرمری و اهرام شیشهای که به سقف قاب ساختمان شرقی اشاره میکنند، عمل میکند. این اهرام شیشه ای از آن زمان به عنوان علامت تجاری موزه های طراحی شده توسط I.M. Pei تبدیل شده اند.
فضای داخلی به یک دهلیز بزرگ باز می شود. باز بودن فضا بازدیدکنندگان را دعوت می کند تا به سمت بالا خیره شوند و اجازه دهند چشمانشان بدون احساس غرق شدن در اطراف ساختمان بچرخد. اگرچه پی میخواست خطوط لبههای سخت طراحی بیرونی و مثلثی را بازسازی کند، اما متوجه شد که بهتر است این خطوط را برای داشتن احساسی گرم و دعوتکننده نرمتر کند.
فهرست مطالب
مقدمه
معمار پروژه گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
مشخصات کلي گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
طرح معماري گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
کانسپت طراحي گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
فضاهاي گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
سازه ومتريال گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
تصاويرفضاهاي داخلي گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
تصاويرنماهاي بيروني گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
اسکیس طراحی گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
دیاگرام گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
سايت پلان گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
پلانهاي معماري گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
مقاطع معماري گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
نماي معماري گالری ملی هنر اثر یو مینگ پی
منابع