خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود ,فرهنگ در معماری-پاورپوینت

   تعدادبرگ: 32   قیمت: 20000 تومان   حجم فایل: 2862 kb  تعدادمشاهده  57


دانلود ,فرهنگ در معماری-پاورپوینت
 
 
مطالب مفید در این زمینه 
 
تاثير فرهنگ بر معماري
فرهنگ را در تعریفی کلی می توان محصول تلاشهای متفاوت انسان در راه خلق و آفرینش دانست که از آزادی عمل واراده او سرچشمه میگیرد. مجموعه آداب، عقاید، باورها و سنن یک جامعه که عمدتاً از دورن منبعث شده و در بدو امر نیز درون را تحت تاثیر قرار می دهند، فرهنگ را به وجود می آورند. گرایش اساسی کمال طلبی پایه ریز شالوده فرهنگهاست. کمال طلبی زیر بنای جهان بینی فرهنگی را ساخته و مبانی فکری و نظری آن را تنظیم میکند. و این مبانی به نوبه خود اقدام به ارایه کالبدها و قوالبی در عرصه جوامع می نمایند که نمودی از آن زیر ساختها به شمار می آیند. ادبیات، هنر، مذاهب، عرف ، سنت و … از جمله مجاری تبلور یافتن روح فرهنگ یک جامعه میباشد و از این میان روی صحبت ما هنر و در میان ارکان هفت گانه آن تکیه برمعماری به عنوان یکی از عمده ترین محورهایی که درعین بر آوردن نیاز انسان به سر پناه و محیط مصنوع ، رابطه ای تنگاتنگ با فرهنگ برقرار میسازد، میباشد.
معماری به عنوان یک پدیده اجتماعی از فرهنگ نشأت گرفته و بر آن تاثیر میگذارد و آینهای است از اندیشههای انسان در رابطه با فضا، زیبایی شناسی، و فرهنگ. به همین سبب سبک معماری هر دوره انعکاسی از فرهنگ و هنر آن محسوب میشود و با دگرگونیهائی که در سایر عرصه های زندگی و هنر به وقوع میپیوندد، متناسب است و هر سبک جدید معماری بر اصول، روشها و سنتهای سبک پیشین استوار است، به همین خاطر بین سبکهای گوناگون معماری رابطهای استوار وجود دارد و مرزبندی بین آنها دشوار به نظر میرسد. …
 
 
نقاط عطف در مسیر فرهنگ و خلاقیت از مهمترین عوامل پیدایش و مکاتب متفاوت معماری میباشند. هر تمدن و فرهنگ جدیدی از نقطهای شروع میشود که تمدن و فرهنگ قبلی به بن بست رسیده و یا با بحران مواجه شده باشد، ولی مسیر آن در ادامه و تکامل مسیر قبلی و تاریخی خود می باشد و صرفاً در مقاطعی به بازسازی ساختار خود می پردازد. بنابراین با توجه به تاثیر مستقیم فرهنگ در معماری، طبیعی است که تغییرات فرهنگ باعث دگرگونی در مبانی و مفاهیم موثر در پیدایش معماری میشود و در نتیجه آن، اندیشههای متفاوت معماری به وجود می آید که تعیین کننده شیوههای تعامل بین مفاهیم نظری و فرهنگی به طور عام و مفاهیم نظری و فضای معماری به طور خاص میشود.
جهت گیری فرهنگها، همواره بر مبنای فطرت بشری و اندیشه او انجام میشود و همین مسیر در شکلدهی به فضای زیست و پیدایش معماری موثر است. چرا که این فضا به عنوان یک نیاز بشری مطرح است و اینگونه نیازها همواره در مسیر عقل و فطرت الهی پاسخ داده میشوند. بنابراین معماری را قبل از اینکه یک تخصص فنی بدانیم یا از نظر هنری به آن بنگریم، باید به جنبه فرهنگی آن توجه کنیم. فضای معماری بر مبنای مفاهیم فرهنگی در عرصه زمان به رشد و تعالی میرسد و در بعد مکان تجلی می یابد. هنر به عنوان یک سیستم ارتباطی با زبان و فرهنگ در ارتباط میباشد و برای دریافت پیام موجود در آن، باید زمینه فرهنگی ای که هنر در مسیر آن بوجود آمده، مورد شناخت و مطالعه قرار گیرد، در غیر این صورت مفاهیم آن به خوبی قابل درک نخواهد بود. یکی از وظایف هنرمند در این میان آن است که افراد عادی را در جهت نظم بخشیدن به جهان فرهنگی شان یاری دهد. و در حقیقت هنرمند باید نشانههای طبیعت را با بیانی قویتر و خواناتر برای مردم عادی به منصه ظهور برساند و موانع را برای آنان رفعه کند.
مردم هر دوره به زبان خاص آن دوره صبحت میکنند و معماری را نیز به همان زبان میفهمند. زبان عصری زبان زندهای است که از زندگی، مسائل روز جامعه و تکنولوژی و علم روز تغذیه میکند. اگر حضور معماری در زندگی و مسائل یک عصر کمرنگ شود، این فقر حضور به زبان و فرهنگ هم منتقل میشود و اگر زبان و فرهنگ از حضور معماری تهی شود، نه تنها راه ورود به معماری آینده، بلکه حتی راه ادراک معماری گذشته مسدود میگردد. برای رجوع به معماری گذشته و برای ورود به معماری آینده باید از درون معماری حال گذر کرد.
هر اندیشه معماری را در ادامه بر پایه مسیر گذشته آن باید شناخت و هیچگاه نباید با تفکیک این اندیشه ها زمینه فراموشی مفاهیم گذشته را فراهم کنیم. هر الگویی با توجه به نیاز آن دوره و برای پاسخگویی به آن بوجود میآید. الگوهای گذشته مطرود نیستند و الگوهای حال هم اگر پاسخگوی نیاز حال باشند طرد نخواهند شد.
به هر سوالی باید پاسخی مناسب داد. یک صورت مسئله فارسی دری را با فارسی باستان یا با زبان انگلیسی جواب نمیدهند. هر الگویی که مطابق نیازها و فرهنگ ما باشد میتواند با انعطاف و تغییرات مناسب جایگزین مسائل معماری و فرهنگی باشد.
خصوصیات فرهنگی هر عصری را می توان در معماری آن شناخت، زیرا وقتی معماری تحت تاثیر شرایط متفاوت یک دوره بوجود آید مثل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و … به محض به وجود آمدن می تواند مستقل و زنده شناخته شود و صفاتی مخصوص را به خود بگیرد. وقتی اثرات بوجود آورنده یک اثر (معماری) از بین بروند آن معماری ممکن است به حیات خود ادامه دهد. حال اگر عوامل بوجود آورنده مطابق با خواستارهای فرهنگی باشد آن معماری ریشهای عمیق میگیرد و اگر آن عوامل ناپایدار باشند معماری فاقد حیات میشود و عوامل جدید آن را از میان بر می دارند.
 
  فهرست مطالب  
 
 
تعریف فرهنگ
فرهنگ، فضا و معماری
معماری معاصر ایران و مسأله ی نقد فرهنگی
—پیش از انقلاب اسلامی
 
دوره ی قاجار
دوره ی پهلوی اول
دوره ی پهلوی دوم
—پس از انقلاب اسلامی
 
مصالح
معماری سنتی، معماری بدوی، معماری بومی، معماری نمادین
ساختار هندسه
استعداد مکان
ایده های فرم گرا از معماری گذشته
 
ساختمان آزناب
فرهنگستان های ایران
معماری پست مدرن
جمع بندی
 
در برخی دیگر از بناهای معماری معاصر ایران نوعی برخورد چندگانه با سنت، معماری سنتی و آموز ه های معماری اسلامی ایران وجود دارد . استفاده از برخی از مفاهیم و آموزه های مورد استفاده در معماری ایرانی در
 
این بناها، چهره ای باهویت و مطلو بتر از آن ها به نمایش گذاشته است.بازگشت به خویشتن خویش؛ در عین نو بودن، نوماندن و پیشرفت؛ بزرگترین پرسش گشوده ی معماری معاصرایران است که در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در پی پاسخ به آن بوده ایم. امروزه گویی
 
مفاهیمی چون صداقت حرفه ای ، اصالت وجو د و اتانتیسیته، کمتر در میان معماران ایرانی تعریف شده است.هرچند معماران جوان در این چالش از وضعیت مناسب تری برخوردارند.
 
درستی و صداقت در عمل گویی مانندهمیشه در میان جوانان بیشتر است . آلوده نشدن به زندگی و فساد نظارتی و سستی اجرایی حاکم بر صنعت ساخت و ساز کشور، از جمله دلایل موفقیت نسبی معماران جوان ایرانی به شمار می آیند. اصلاح وضعیت معماری می تواند تأثیر بسزایی در توسعه فرهنگ جامعه داشته باشد. در واقع با ایجاد شرایطی جهت توسعه موضوعات نقد معماری به جامعه ، می توان انتظار داشت تا مردم نسبت به ویژگی های بصری محیط اطراف خود حسا س تر شده و دانش و سلیقه خود را در انتخاب محیط زندگی، همچنین ساخت آن ارتقا دهند .
 
مردم نیز می توانند در حوزه اختیارات خویش، با بهره گیری از نتایج کاربردی این پژوهش،در خلق معماری با هویت بکوشند و با بهره گیری از معیارهای فرهنگی، کیفیت محیط زندگی خویش را ارتقا بخشند.
 
این پروژه(پروژه پاورپوینت فرهنگ در معماری)علاوه بر تحقیق مورد نظرتان, برای درس معماری معاصر موثر است.
 
این پروژه شامل 32 اسلاید می باشد.
 
موفق باشید


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود ,فرهنگ ,در معماری- ,پاورپوینت ,پاورپوینت معماری, پروژه پاورپوینت فرهنگ در معماری, دوره پهلوی, فرهنگ, مبانی نظری, معماری بدوی, معماری معاصر, معماری نمادین ,مطالب مفید در این زمینه , ,تاثير فرهنگ بر معماري ,فرهنگ را در تعریفی کلی می توان محصول تلاشهای متفاوت انسان در راه خلق و آفرینش دانست ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل بررسی اصول طراحی هتل اقامتگاه
پاورپوینت بررسی شگفت‌انگیزترین آثار معماری جهان که هرگز ساخته نشد
پاورپوینت بررسی آموزش چت جی پی تی در معماری (پروژه محور)
پاورپوینت بررسی مفاهیم اصولی معماری
پاورپوینت تحلیل بررسی ارتباط بین انسان و محیط
پاورپوینت بررسی زیبایی ریاضی در معماری پالادیو اندازه گیری و مقایسه پیچیدگی و تنوع بصری
پاورپوینت بهره گیری از نور طبیعی در معماری ایران عناصر نورگیری در معماری سنتی
پاورپوینت بررسی بازیابی مسکن پس از زلزله با ساخت و ساز سنتی
پاورپوینت تحلیل نور در معماری ایرانی اسلامی نورگیرها و کنترل کننده های نور
پاورپوینت تحلیل بررسی سهم ابزارهای دیجیتال در استودیو های طراحی معماری
پاورپوینت بررسی رابطه فرم و فضا
پاورپوینت بررسی مبانی روایط فرم و فضا در معماری
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری شکل گرا یا فرم گرا
پاورپوینت تحلیل تاثیر تقارن و عدم تقارن در طراحی . اصول اولیه، مزایا و کاربردها و ترکیبات بصری
پاورپوینت تحلیل اصول و مبانی فرآیند طراحی در روش های طراحی معماری
پاورپوینت تحلیل متریال دیوارهای داخلی و نمای ساختمان
پاورپوینت تحلیل بررسی کاربرد چوب در تزئینات معماری ایران
پاورپوینت تحلیل بررسی نور در معماری
پاورپوینت تحلیل بررسی فنگ شویی در معماری
پاورپوینت تحلیل بررسی نوآوری معماری در عصر مدرن

Text/HTML
 
شما باید در حالت ویرایش باشید تا بتوانید متن را ویرایش کنید.

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد