خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود,پاورپوینت بررسی معماری پایدار(معماری سبز)با نمونه های موردی,pptx

   تعدادبرگ: 49 اسلاید .   قیمت: 12000 تومان   حجم فایل: 693 b  تعدادمشاهده  96


دانلود,پاورپوینت بررسی معماری پایدار(معماری سبز)با نمونه های موردی,pptx
 
 
  مطلب مفید  
کاربرد مفاهیم پایایی و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی و آلودگی محیط زیست در معماری، مبحثی به نام معماری پایدار را به وجود آورده‌است. در این نوع معماری، ساختمان نه تنها با شرایط اقلیمی منطقه خود را تطبیق می‌دهد، بلکه ارتباط متقابلی با آن برقرار می‌کند. به‌طوری‌که بر اساس گفته ریچارد راجرز، «ساختمان‌ها مانند پرندگان هستند که در زمستان پرهای خود را پوش داده و خود را باشرایط جدید محیط وفق می‌دهند و بر اساس آن سوخت و سازشان را تنظیم می‌کنند».
 
 
  بخشی از مطلب  
 
 
مقدمه
معماری سبز
کلیات و اهداف در معماری سبز
دستور العمل اجرایی معماری سبز
مصالح سبز
معرفی معماران سبز
معرفی نمونه های معماری پایدار
 
در معماری معاصر،تغییراتی که با توجه به معیاری های زیست اقلیمی و پایداری پدید می آیند،هر روز اهمیت بیشتری می یابند. سخن از پایداری در معماری را می توان به تصور و طراحی ساخت و سازهای آینده تعبیر کرد.آن هم نه تنها با پایداری فیزیکی ساختمان،بلکه با پایداری و حفظ این سیاره و منابع انرژی آن،گسترش شهر نشینی و زندگی صنعتی باعث ایجاد اثرات مخرب زیست محیطی گوناگون گردیده،که مهمترین  آنها آلودگی هوا و صدامی باشد.
بحث معماری پایدار ،بحث جدیدی نیست چه در زمان ساخت و به اصطلاح مرحله کارگاهی چه در زمان استفاده و همچنین در زمان بازسازی و تخریب یک بنا باید از مصالح و روش کار استفاده کرد که کمترین ضرر را به محیط زیست و در نتیجه بشریت وارد کند.
اصطلاح معماری پایدار یا معماری محیط زیستی به معماری حساس به مسائل پیچیده همزیستی طبیعت ،انسان و مصنوعات اطلاق می شود. این واقیعت موجب شده در اغلب کشورها معماری محیط زیستی نوعی رمان علمی ،تخیلی مربوط به آینده یا نوعی تجمل مختص قشر مرفه تلقی شود اما واقعیت با این ایده کلیشه ای نسبت به معماری محیط زیستی متفاوت است.
۱- استفاده از آن مواد شیمیائی که لایه ازن را از بین میبرند در تجهیزات مکانیکی و عایق ها اجتناب کنید ۲-از مصالح ساختمانی بدست آمده از محل استفاده کنید
۳-از مصالح ساختمانی زائد یا فرآورده هائی که از مواد قابل برگشت به چرخه طبیعت بدست آمده استفاده کنید
۴-فرآورده های چوبی را از جنگل های کنترل شده تهیه نمائید
۵-از مواد دارای گازهای آلوده کننده اجتناب کنید
۶- از وسایل تاسیساتی با کارائی بالا استفاده کنید و بهره گیرنده از انرژی های طبیعی استفاده کنید.
 
 پروژه ی سایپرتنشی  را به عنوان یکی ازجاذبه های شهربمبئی می توان نام برد که به طور یقین پس از تکمیل همچون جواهری در منطقه مرکزی شهر خواهد درخشید نقش شیشه ها در زیباتر کردن و جذب بیشتر برای رساندن نور و روشنایی به این ساختمان می باشد به طوری که طول زیاد این تخم مرغ باعث استفاده بیشتر و کسب بهتر نور خورشید می گردد.شکل تخم مرغی آن باعث کاهش ۱۰ تا ۲۰ درصدی از فضای زمین گردیده است این ساختمان که دارای ۱۳ طبقه ی اداری و همچنین یک طبقه همکف می باشد ساختمانی فوق مدرن به شمار   می آید .
تصور کنید قرار است در ساختمانی که هرگز اجباری برای ترک آنجا نخواهید داشت زندگی کنید آیا این امر شدنی است و این رویا به تحقق خواهد پیوست؟
برج مرتفع اکو در لندن شاید بتواند این رویا رابه حقیقت تبدیل کند .این برج که برنامه ریزی و طراحی آن است طرحی جامع در ارتفاع بالا و دارای ۱۰۰ هزار واحد مسکونی و شامل ۵۰۰ طبقه می باشد که به راستی  می توان گفت این ساختمان خود حکم یک شهر عمودی را دارد این طرح نمونه ای از توسعه پایدار در شهر می باشد که بدون لطمه وارد کردن و صدمه زدن به ساختار تاریخی شهر،آثار باستانی باعث ایجاد معماری مدرن و توسعه ی شهری می شود
این ساختمان دارای یک پوسته ی مثلثی شیشه ای برای عایق دار شدن و هم یک سقف بتنی بدون پوشش است که انرژی سرمایی را درطول شب جذب و در طول روز آنرا مصرف میکنند که نیاز به خنک کننده را در طول روز کاهش می دهد ایده پوسته ی شیشه ای  دوجداره می تواند محصور کننده ی ساختمان در لایه ای از هوا باشد که پنجره ها در پوسته داخلی نصب می شود تا به روزنی شفاف باز شوند و از آنجا هوای مصرف شده در خانه بوسیله تاثیرات لایه ای بیرون کشیده می شود و بوسیله باد از سطوح خارجی ساختمان دور می شود در تابستان این روزن می تواند برای افزایش جریان هوا تا حد امکان باز شود. در زمستان سیستم بسته می شود تا باعث افزایش  ایزولاسیون و جذب گرما شود.
بیشتر بام ها باید                                          
هر ۱۵ تا ۲۰ سال                                         
تعویض شوند ولی                                                
بام سبز در آلمان تا                                              
۴۰ سال به تعویض نیاز ندارند در واقع بام سبز به نوعی از بام محافظت می کند.حتی می توان از بام برای تولید غذا استفاده کرد یک هتل در ونکور کانادا سبزیجات خود را روی بام پرورش می دهد و توانسته ۳۰۰۰۰ دلار در سال صرفه جویی کند ،بام سبز ۷۵ درصد از بارش ۱ اینچی باران را دریافت می کند ،عایق صوتی است و ۲۵ درصد از انرژی سرمایشی را در تابستان کاهش می دهد.
گرمای بدن صدها هزارفردی که هرروزه از
ایستگاه مرکزی استکهلم عبور می کنند ، برای
تامین گرمای ساختمان اداری جدیدی در نزدیک
این ایستگاه،استفاده خواهد شد.مدیر این پروژه
 گفت:جمعیت بسیار زیادی از ایستگاه مرکزی
عبور می کنند،ما قصد داریم بخشی از گرمایی                                                   که این افراد تولید می کنند در کمک به تامین گرمای یک ساختمان
جدید مهار کنیم . روزانه حدود ۲۵۰ هزار نفر برای استفاده از مترو ، قطار زیرزمینی و یا مراجعه به فروشگاههای این ایستگاه در آن رفت و آمد دارند . همه مردم گرما تولید می کنند و در حقیقت خلاصی یافتن از این گرما بسیار دشوار است.قصد ما این است به جای باز کردن پنجره ها و هدر دادن تمام این گرما،آن را به وسیله تهویه مهار کنیم.گرمای بدن می تواند آب را گرم کند اما در عوض می توان آن را ازطریق لوله هایی به یک ساختمان اداری جدید انتقال داد.استفاده از این فناوری هزینه های گرمایشی را در ساختمان تا ۲۰%کاهش می دهد
 
این برج ترکیبی از ۱۲۷ آپارتمان مسکونی،اداری و تجاری ،گلخانه و یک کتابخانه است.طراحان نشان داده اند که ساختمان می تواند به صورت یک ماشین محیط زیستی مستقلی در نظر گرفته شود و پروژه برج زنده تجربه ای در این زمینه است.
گلخانه ای که در همه طبقات این برج تداوم دارد با استفاده از فنون کشاورزی پیشرفته صنعتی می تواند مقدار زیادی سبزی و میوه تولید کند و همچنین آب بازیافت شده از فاضلاب و باران را به کار گیرد.
در این پروژه که داستانهای علمی-تخیلی را تداعی می کند از مفهوم باغهای معلق بابل استفاده شده و برج سمبلی از هندویسم است.
در این برج ۷ لایه روی هم قرار گرفته فضای مسکونی وجود دارد و باغهای معلق آن با کابلهایی به هم متصل شده اند.بزرگترین واحد مسکونی به وسعت ۴۵۰۰ مترمربع روی بام قرار گرفته است . یک باند فرود هلیکوپترو یک باغ اختصاصی را نیز شامل می شود.در این برج،طبیعت و گل و گیاه به عنوان عناصر اصلی نمای بنا به کار گرفته شده اند و حضور طبیعت با مفاهیم فلسفی اصلی پروژه گره خورده است.
با استفاده ازداکت های زمینی و واحد های آبی تبادل حرارتی که در بستر دریا نصب شده  است کل هوای تازه ی ورودی پیشاپیش سرد می شود و از ۴۰ تا ۵۰ درجه ی سانتیگراد به ۲۷ درجه می رسد داخل بنا ۳ دستگاه خنک کننده ی دفعی با قدرت ۳/۱مگا بایت با استفاده از خنک کننده ی خورشیدی دما را باز هم کاهش می دهند و به ۱۸ درجه ی سانتیگراد می رساند . این برج بقیه ی انرژی مورد نیاز خود را به روش باز تولید تامین می کند در نوک برج یک توربین با نیروی باد انرژی تولید می کند انرژی مازاد ساختمان در فرایند الکترولیز آب دریا را به هیدروژن تبدیل می کند این انرژی در مخازن ذخیره  می شود انرژی ذخیره شده به این شیوه به وسیله ی سلولهای سوخت آزاد می شود.در کل این فرایند بدون هیچ گونه آلودگی برق، آب و حرارت تولید می شود.
در جبهه غربی جداره ساختمان به
 صورت سه پوسته در نظر گرفته
شده و به صورت ترومبی عمل
می کند،جداره داخلی و خارجی
 هریک از شیشه های دولایه تشکیل
 شده و در جداره میانی تیغه های متحرک هوشمند که برروی محورهای جریان آب سوار شده است،در طول روز و متناسب با زاویه تابش دوران می کند،تا آب گرم مصرفی مجموعه را تامین نموده و جبهه ی غربی را از تابش مزاحم حفظ نماید.برای بهره گیری بهتر از شرایط محیطی،علاوه بر جداره چند پوسته غربی،فضای کریدورها در طبقات به صورت یک فیلتر و واسطه مابین فضای ایستگاه های کاری و جداره غربی قرار گرفته، تا دمای هوا،صدا و دیگر آلودگی ها را تعدیل نماید.
انرژی الکتریکی اصلی ساختمان به صورت دوگانه و مستقل در ترکیب با سیستم سی اچ پی گاز سوز،ایجاد می شود که از مازاد انرژی ایجاد شده در روز در آبگیر فوقانی                                                                           پارک مجاور ذخیره شده که با فروریزش از مسیر دره مابین دوتپه مجددا توربین هایی برای ایجاد انرژی به کار می اندازد،در حالی که آبشار به صورت برج خنک کن عمل کرده و وظیفه اکسیژن دهی به آب دریاچه را دارد تا سکون آن موجب فساد آب نگردد.
مصرف انرژی در این ساختمان ۵۰ درصد کمتر از ساختمان های معمولی می باشد
 


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری پایدار ,(معماری سبز ,pptx ,دانلود,پاورپوینت بررسی معماری پایدار(معماری سبز)با نمونه های موردی,pptx , , مطلب مفید ,کاربرد مفاهیم پایایی و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی و آلودگی محیط زیست در معماری، مبحثی به نام معماری پایدار را به وجود آورده‌است. در این نوع معماری، ساختمان نه ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی توسعه پایدار راه حلی برای بحران زیست محیطی
پاورپوینت مدل سازی تاثیر استراتژی های کاهش جزایر حرارتی شهری بر کیفیت هوای شهری
پاورپوینت بررسی مبردهای سازگار با محیط زیست برای تبرید و تهویه مطبوع پایدار
پاورپوینت بررسی طراحی و تجزیه و تحلیل سیستم تمیز کردن خودکار پنل خورشیدی
پاورپوینت تحلیل بررسی هیدروژن سبز وعده کربن زدایی سیستم انرژی
پاورپوینت بررسی شرایط اقلیمی جزیره هرمز و ویژگی های معماری بومی
پاورپوینت تحلیل بررسی انرژی خورشیدی
پاورپوینت بررسی رویکرد محیط زیستی و توسعه پایدار در معماری بناها
پاورپوینت بررسی پایداری در معماری بومی
پاورپوینت بررسی معماری بومی پایدار
پاورپوینت بررسی تاثیر مکان بر سلامت انسان در طول همه گیری و روش های افزایش آن
پاورپوینت بررسی رویکردهای پایدار طراحی منظر از طریق بازیافت زباله های زیست محیطی
پاورپوینت بررسی نانوتکنولوژی و تاثیر آن در دستیابی به معماری پایدار در مصر
پاورپوینت بررسی بیومتان
پاورپوینت بررسی معماری ساختمان سبز
پاورپوینت بررسی طراحی بیوفیلیک در معماری و سهم آن در سلامت، رفاه و پایداری
پاورپوینت بررسی مدل رابطه معماری مثلثی بین پایداری، زیبایی و قدرت
پاورپوینت بررسی اصول معماری سبز و توسعه پایدار در جهت حفظ محیط زیست
پاورپوینت بررسی استراتژی‌های طراحی ساختمان‌های با انرژی صفر و بی کربن
پاورپوینت بررسی ایجاد بنا با انرژی صفر خالص و حذف کربن و چرخه احیاکننده آب در بنا

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد