پاورپوینت بررسی معماری خودپایدار طرح روستای خلاق اثر شرکت معماری دانمارکی EFFEKT
بخشی از مطلب
دهکده احیاکننده که یک مدل نوآورانه مسکونی است در پاسخگویی به مهم ترین مسائل زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی طراحی شده است. این طرح جدید که با نظارت شرکت هلندی دهکده های احیاکننده و یک شرکت معماری دانمارکی به نام EFFEKT طراحی شده می تواند منطقه های خارج از شبکه شهری را به دهکده های خودپایدار با توانایی گسترش در همه نقاط جهان تبدیل کند. اولین مکان برای ساخت این پروژه مکانی به نام آلمر در هلند می باشد.
طرح روستای خلاق خودپایدار
حقایق اجتناب ناپذیر در مورد بحران گرمایش زمین، رشد جمعیت، بحران غذایی جهانی و کمبود منابع تیم طراحی پروژه را به بررسی اینکه چگونه یک توسعه جامع می تواند عواقب خطراتی که محل سکونت بشر را تهدید کرده رفع و جبران کند. یکی از بزرگترین دلایل تخریبات زیست محیطی و از بین رفتن تنوع زیستی صنعت کشاورزی است. بنابراین تیم طراحی پروژه از یک مدل کشاورزی پایدار در دیزاین این دهکده استفاده کرده است.
طرح روستای خلاق خودپایدار
ساکنان مناطق شهری در سراسر جهان برای پرداخت هزینه های اسباب آسایش در خانه های خود مثل وام مسکن، برق، آب، سیستم گرمایش و سرمایشی و غذا سخت کار می کنند. بنا به گفته های طراحان پروژه: ما خانه هایی را تجسم می کنیم که برای شما کار می کنند. خانه هایی که قادر به تولیذ انرژی تمیز، آب و غذا هستند و در عین حال به دلیل استفاده از زمینه های خارج از شبکه شهری در استطاعت خرید مردم می گنجند.
طرح روستای خلاق خودپایدار
کانسپت این مجموعه از فناوری های خلاقانه و متنوع مثل خانه های انرژی مثبت، انرژی تجدیدپذیر، ذخیره انرژی، تولید غذاهای ارگانیک پربازده خانگی، کشاورزی عمودی با استفاده از تکنولوژی aeroponicsو aquaponics، مدیریت آب و سیستم تبدیل زباله به منابع قابل استفاده تشکیل شده است.
طرح روستای خلاق خودپایدار
در حالی که نصف جمعیت جهان در شهرها زندگی می کنند، کارایی دهکده های احیا کننده می تواند وابستگی زیادی خانواده ها را به زندگی شهری کاهش دهد. این امر می تواند موج جدیدی از پراکندگی شهری و توسعه روستایی را که تراکم جمعیت پایدارتری به وجود می آورد را در سراسر جهان ایجاد کند. این توزیع همچنان فشار ایجاد شده از تراکم زیاد جمعیت در یک منطقه بر روی شهرداری و ارگان های دولتی را کاهش می دهد.
طرح روستای خلاق خودپایدار
این توزیع مجدد تراکم جمعیت باعث به وجود آمدن الگویی می شود که نه تنها ارزش های زیست محیطی و مالی را افزایش می دهد، بلکه ارزش های اجتماعی را نیز با خلق یک چهارچوب برای توانمند سازی خانواده ها، حس واقعی یک جامعه، برقراری مجدد ارتباط بین مردم و طبیعت، و مصرف و تولید ارتقاء خواهد داد.و....