پاورپوینت بررسي انرژی خورشیدی ، روشهای تولید و کاربردهای انرژی خورشیدی
انرژی خورشیدی نور و گرمای تابشی از خورشید است که با استفاده از طیف وسیعی از فن آوری های در حال تحول مانند گرمایش خورشیدی ، فتوولتائیک ، انرژی حرارتی خورشیدی ، معماری خورشیدی ، نیروگاه های نمک مذاب و فتوسنتز مصنوعی استفاده می شود.
این منبع اصلی انرژی تجدید پذیر است ، و بسته به نوع جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به انرژی خورشیدی ، فن آوری های آن به صورت خورشیدی غیرفعال یا خورشیدی فعال توصیف می شوند. تکنیک های فعال خورشیدی شامل استفاده از سیستم های فتوولتائیک ، انرژی خورشیدی متمرکز و گرم کردن آب خورشیدی برای بهره برداری از انرژی است. تکنیک های خورشیدی منفعل شامل جهت یابی یک ساختمان به خورشید ، انتخاب مواد با جرم حرارتی مطلوب یا خاصیت پراکندگی نور و طراحی فضاهایی است که به طور طبیعی هوا را به گردش در می آورند.
بزرگی انرژی خورشیدی موجود ، آن را به یک منبع برق بسیار جذاب تبدیل می کند. برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ارزیابی جهانی انرژی در سال 2000 خود نشان داد كه پتانسیل سالانه انرژی خورشیدی 1،575-49.837 اگزاول (EJ) بوده است. این چندین برابر بزرگتر از کل مصرف انرژی جهان است که در سال 2012 559.8 EJ بود.
در سال 2011 ، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد که "توسعه فناوری های مقرون به صرفه ، غیر قابل استفاده و پاک انرژی خورشیدی دارای مزایای بلندمدت خواهد بود. ، افزایش پایداری ، کاهش آلودگی ، کاهش هزینه های کاهش گرم شدن کره زمین و پایین آمدن قیمت سوخت های فسیلی نسبت به موارد دیگر .این مزایا جهانی است از این رو هزینه های اضافی مشوق ها برای استقرار زودرس باید سرمایه گذاری های یادگیری در نظر گرفته شود ؛ آنها باید با عاقلانه خرج شوند و باید به طور گسترده ای به اشتراک گذاشته شود ".
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
پتانسیل خورشیدی
انرژی تولید شده توسط خورشید
انرژی خورشیدی
انرژی حرارتی خورشیدی
آبگرمکنهای خورشیدی و حمام خورشیدی
گرمایش و سرمایش ساختمان و تهویه مطبوع خورشیدی
آب شیرین کن خورشیدی
خشک کن خورشیدی
اجاقهای خورشیدی
کوره خورشیدی
خانههای خورشیدی
انرژی الکتریکی خورشیدی
نیروگاه حرارتی-خورشیدی
تولید برق خورشیدی فتو ولتاییک
راندمان کدام یک؟ مقایسه فتوولتاییک و حرارتی
میزان تولید در جهان
در ایران
منابع