پاورپوینت بررسی مبانی معماری اکولوژیکی
ساختمان اکولوژیکی هم فرآیند طراحی است و هم ساختاری که نتیجه چنین فرآیند طراحی است.
روند طراحی ساختمان اکولوژیکی یک نوع معماری مدرن از طراحی پرما فرهنگ است.
ساختمان اکولوژیکی ساختاری است که برای ایجاد و تداوم روابط سودمند متقابل با تمام عناصر بوم شناسی محلی آن طراحی شده است. محیط زیست محلی یا محیط زیست ساختمان از عناصر خاص فیزیکی و بیولوژیکی و فعل و انفعالات آنها تشکیل شده است.
عناصر غیر زنده یا فیزیکی توسط زمین شناسی محلی و آب و هوای محلی تعریف می شود. زمین شناسی محلی با نوع خاک ، زیرلایه ها ، کاربری محلی و الگوهای آب منطقه و اطراف آن تعریف می شود. آب و هوای محلی از الگوی آب و هوا ، الگوهای باد ، الگوهای خورشیدی و الگوهای آلودگی سایت و اطراف آن تشکیل شده است.
عناصر زیست شناختی یا زنده همه از گونه های محلی و اکوسیستم های محلی هستند - از جمله انسان و زیست محیطی شهری - که با سایت در تعامل هستند.
این مفهوم کاملاً متفاوت از ساختمان سبز یا معماری پایدار است که هدف آن "به حداقل رساندن تأثیر منفی محیطی ساختمانها" است. [1] ساختمان اکولوژیکی یک هدف طراحی مثبت است که هدف آن افزایش تعاملات مفید است ، در حالی که ساختمان سبز یک چشم انداز طراحی منفی است که فقط به دنبال کاهش فعل و انفعالات منفی است. ذات ساختمان سبز این فرض است که هرگونه تعامل انسان با یک سایت به طور اجتناب ناپذیری منفی است و کاهش این تأثیرات منفی بهترین کاری است که ممکن است. با استفاده از ساختمان اکولوژیکی ، طراح اذعان می کند که انسان ها می توانند در بهبود و حفظ سلامتی و نشاط زیست محیطی محلی خود نقشی اساسی و اساسی داشته باشند.
فهرست مطالب
مقدمه
تفاوت با طراحی سبز
یکی از جنبههای اساسی سیستمهای طبیعی
اهمیت تنوع زیستی
مفاهیم اکولوژی محیط
مدیریت تأثیرات محیط مصنوع بر اکوسیستمها
اکولوژی شهری
شهر اکولوژیک
اکو شهر (Eco-City)
اصول طراحی شهری با رویکرد توسعه اکولوژیک
طراحی واحدهای همسایگی و منطقههای شهری
مناطق شهری و طراحی اکولوژیکی
منابع