خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی پیامکی

آیگپ -پيامک

 

 


كارآفريني و خط توليد - خط توليد
 
فهرست مطالب: مواد پروتئيني - همبرگر

   تعدادبرگ: 156   قیمت: 9000 تومان   حجم فایل: 11 kb  تعدادمشاهده  48



    مقدمه
    چكيده نتايج بررسيهاي طرح توليد همبرگر
    12-1 شاخص هاي اقتصادي:
    -1تاسيسات زيربنايي: دوره
    دستگاهها و تجهيزات خط توليد :
    ويژگيها و مشخصات فني همبرگر:
    تعريف همبرگر:
    (2-1-2-)-طبقه بندي انواع همبرگر:
    (3-1-2)- فرمولاسيون و شاخصهاي كلي كلي استاندارد همبرگر:
    (1-3)- روشهاي مختلف توليد و انتخاب بهترين روش:
    افزايش ميزان توليد
    بالا بردن كيفيت محصول
    مناسب تر شدن محيط توليد از لحاظ بهداشت كار
    (2-3)- تشريح فرآيند توليد همبرگر:
    (1-2-3)- آماده سازطي و قصابي گوشت :
    (2-2-3)- توزين و فرمولاسيون مواد اوليه :
    (3-2-3)- اختلاط مواد اوليه در ميكسر:
    (4-2-3)- شكل دهي و پوشن گذاري خمير همبرگر:
    (5-2-3)- انجماد همبرگر:
    (6-2-3)- بسته بندي واكيوم :
    (3-3)- كنترل كيفيت :
    (1-3-3)- كنترل كيفيت مواد اوليه :
    صرفه جويي در زمان لازم جهت توليد
    الف)گوشت :
    ب)آب :
    ج)سويا:
    د) ادويه جات و چاشنيها:
    ه)پوششها و مواد بسته بندي:
    (2-3-3)- كنترل كيفيت فرآيند:
    الف) فرايند قصابي:
    ب)كنترل فرمولاسيون :
    (3-3-3)- كنترل كيفيت محصول نهايي :
    الف ) كنترل شيميايي :
    (4-3-3)- تجهيزات موردنياز در آزمايشگاه كنترل كيفيت:
    ب) تجهيزات مورد نياز آزمايشهاي ميكروبي :
    درج نمودار صفحه 30
    (5-3)- مواد اوليه و افزودني :
    (1-5-3) – گوشت :
    آب:
    (3-5-3)-سويا:
    (4-5-3)-گلوتن :
    (5-5-3)- ادويه جات و چاشنيها:
    (7-5-3)- مواد موردئ براي بسته بندي همبرگر:
    (3-5-8)- ميزاتن مواد اوليه مورد نياغز و قيمت انها :
     (6-3) -ماشين آلات و تجهيزات خط توليد :
    (1-6-3)- مشخصات فني ماشين آلات خط توليد :
    الف ) گيوتين :
    ب ) چر خ گوشت :
    ج) ميكسر- بلندر:
    د) همبرگر زن :
    ه) دستگاه انجماد سريع همبرگر:
    (3-6-3)- نقشه استقرار ماشين آلات در خط توليد :
    (7-3)-مشخصات ماشين آلات و تجهيزات ، تاسيسات عمومي :
    (1-7-3)- آزمايشگاه :
    (2-7-3)- تعميرگاه :
    (3-7-3)- تاسيسات برق :
    سرمايه گذاري :
    (4-7-3)- تاسيسات آب :
    الف ) ميزان آب مورد نياز خط توليد (شامل فرمولاسيون و شستشو ):
    ب ) آب مورد نياز براي مصارف غير توليدي (بهداشتي و فضاي سبز) :
    ج) تجهيزات مورد نياز:
    (5-7-3)- تاسيسات سوخت رساني :
    (6-7-3)- تاسيسات بخار:
    (7-7-3)- تاسيسات هواي فشرده :
    (8-7-3)- تاسيسات رفع آلودگي :
    (9-7-3)- ساير تاسيسات عمومي :
    الف ) تاسيسات سردخانه :
    آب ) تاسيسات گرمايش :
    ج) تاسيسات سرمايش :
    د) تجهيزات اطفاء حريق:
    ه) باسكول:
    (10-7-3)- جمع بندي تجهيزات و تاسيسات جانبي:
    (11-7-3)- وسائط نقليه :
    الف ) ميني بوس:
    ب ) اتومبيل سواري:
     وانت
    د) كاميون سرخانه دار چهار تني:
    (12-7-3)- اثاثيه و لوازم اداري :
    (8-3)- محاسبه سطح زيربنا ومساحت زمين :
    (1-8-3)-مساحت سالن توليد:
    (2-8-3)- مساحت انبارها:
    (3-8-3)- مساحت تاسيسات :
    (4-8-3)- مساحت ساختمانهاي اداري و خدماتي:
    ب )تسهيلات رفاهي كارگران:
    ج)نماز خانه،و سالن غذا خوري:
    (5-8-3)- مساحتزمين وعمليات محوطه سازي:
    (6-8-3)- هزينه عمليات ساختمان سازي و محوطه سازي:
    (6-8-3)- راهنماي نقشه جانمايي واحد توليد همبرگر:
    (9-3)- نيروي انساني مورد نياز:
    (1-9-3)- مدير عاملي:
    (2-9-3)-مسئول فني:
    (3-9-3)-تكنيسين خط توليد :
    (4-9-3)- پرسنل توليد :
    (5-9-3)- تعميرگاه و تاسيسات :
    (6-9-3)- پرسنل اداري:
    (7-9-3)- پرسنل خدماتي:
    فصل چهارم : مطالعات اقتصادي
    كانونهاي مصرف و كالاي رقيب
    محصولات رقيب و جانشين همبرگر:
    قيمت فروش:
    ظرفيت و سرمايه توليد:
    جايگاه صنعت سوسيس و كالباس در صنعت كشور:
    تعيين محدوده ظرفيت:
    مشخصه عملكرد واحد:
    فصل پنجم
    بررسيهاي مالي و تعيين شاخصهاي اقتصادي طرح توليدهمبرگر توسط نرم افزار كامپيوتري
    فهرست جداول
    جدول (1-1) جمع بندي نتايج بررسيهاي اقتصادي طرح توليد همبرگر
    جدول (1-2 )- فرمولاسيون پيشنهادي ستاد بسيج اقتصادي كشور
    جدول (1-3)، حد مجاز آلودگيهاي ميكروبي گوشت قرمز
    جدول (2-3) – تقسيم بندي آب از ل حاظ بار ميكروبي
    جدول (5-3 ) ميزان و قيمت مواد اوليه مورد نياز
    جدول (7-3) – ميزان توان برق مصرفي تجهيزات خط توليد
    جدول (8-3)- برق موردنياز واحد توليد همبرگر
    جدول (9-3) – ميزان آب مورد نياز واحد توليد همبرگر
    جدول (10-3) – فهرست تجهيزات عموميوتاسيسات واحد توليد همبرگر
    جدول (11-3)- چگونگي محاسبه سالن توليد همبرگر
    جدول (12-3)- مساحت انبار و سردخانه ها
    جدول (13-3)- مساحت مور نياز آزمايشگاه و تاسيسات
    جدول (14-3)- مساحت ساختمانهاي اداري و رفاهي
    جدول (15-3 )- مساحت زمين و محوطه سازي
    در جدول (16-3)- كليه هزينه هاي مربوط به اين
    جدول 3-4 مقايسه كمي و كيفي بعضي از فرآورده هاي پروتئيني رقيب با همبرگر
    جدول 4-4 قيمت مقايسه اي همبرگر با ديگر فرآورده هاي گوشتي
 


کلمات کلیدی مرتبط:
مواد پروتئيني و- همبرگر , ,پروژه دانشجویی ,پاورپوینت ,مقاله ,کارآفرینی ,خط تولید ,مقاله خط تولید ,تحقیق خط تولید ,پروژه خط تولید ,word خط تولید ,پایان نامه خط تولید , , طرح توليد همبرگر , شاخص هاي اقتصادي: ,تاسيسات زيربنايي , دستگاهها و تجهيزات ,خط توليد : , ويژگيها و ,مشخصات فني همبرگ,
مقالات مرتبط در این دسته
خط تولید سیمان
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليدترانس مهتابي 40وات و 20 وات با ظرفيت 400000 عدد در سال
کارآفرینی کارخانه بخاری
کارآفرینی کارخانه شهد ایران 40 ص
گزارش كارآموزي كارخانه ي كاشي مريم
کارآفرینی (شرکت رب مسما مشهد)
دانلود مقاله دوچرخه و صنعت دوچرخه سازی قوچان
پاورپوینت خط تولید و طراحی طلا و جواهر
طرح توجيهی گاوداری شيری 30 راسی
مطالعات استفاده از روش FMEA در ارزيابي و تحليل ريسك حوادث در كارخانه كاشي
مطالعات طرح امكان سنجي مقدماتي توليد شيشه هاي دو جداره و كاربرد آن
سورت و بسته بندی کشمش
خط تولید شرکت نوشابه پپسی
مجتمع توس چيني
فرآيند توليد كنسرو و رب گوجه فرنگي
کارخانه آرد والسی قاین
خط توليد استخراج قند و شكر
كارخانه زمزم
خط تولید شرکت تولیدی پوشاک جامعه
خط تولید صنایع ریخته گری

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد