خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی پیامکی

آیگپ -پيامک

 

 


كارآفريني و خط توليد - خط توليد
 
فهرست مطالب: فرآيند توليد كنسرو و رب گوجه فرنگي

   تعدادبرگ: 260   قیمت: 18900 تومان   حجم فایل: 3373 kb  تعدادمشاهده  40


    فصل اول   : كليات
    پيشگفتار
    مقدمه
    تعريف موضوع
    اهميت موضوع
    فصل دوم   : مراحل كنسروسازي
    انتخاب مواد اوليه
    1-1- ميوه و سبزي
    2-1- فرآورده هاي دامي
    3-1- نشاسته در صنايع كنسرو
    4-1- استفاده از شكر در كنسروسازي
    5-1- استفاده از نمك در كنسروسازي
    6-1- اسيدهاي آلي
    الف- اسيد سيتريك
    ب- اسيد ماليك
    پ- اسيد فسفريك
    7-1- ساير مواد اوليه
    درجه بندي مواد اوليه
    تميز كردن مواد اوليه
    آماده كردن ماده اوليه
    1-4- جدا كردن پوست ميوه
    2-4 دم گيري و جدا كردن هسته، Triming Coring
    3-4 قطعه – قطعه كردن، Slicing
    4-4- استفاده از خلاء براي خارج كردن اكسيژن، هوا و گازها
    بلانچينگ، Blanching
    آزمايش كفايت عمل بلانچينگ
    پر كردن در بسته Filling
    تخليه هوا و گازها Exhausting
    2-7- خارج كردن هوا با استفاده از روش هاي مكانيكي
    3-7- خارج كردن هوا با استفاده از تزريق بخار
    درب بندي قوطيهاي كنسرو Seaming
    عوامل موثر در درب بندي
    ارزيابي درب بندي مضاعف
    روشهاي اندازه گيري فاكتورهاي درب بندي
    9- فرآيند حرارتي كنسروها
    9-1- پخت محصول
    9-2- حرارت دادن به منظور استراليزاسيون محصول
    9-3- دستگاهها و روش هاي حرارت دادن كنسروها
    9-3-3- روشهاي استرليزاسيون پيوسته
    9-3-4- استرليزاسيون – بوسيله بخار اشباع شده
    9-3-5- استرليزاسيون با استفاده از آب داغ
    9-3-6- استرليزاسيون با استفاده از شعله
    10- سرد كردن بسته هاي كنسرو
    11- كد گذاري و برچسب زني قوطيهاي كنسرو
    12- كارتن گذاري و نگهداري قوطيها
    تعيين زمان ماندگاري كنسروها Shelf – Life
    بحث ميكروبيولوژي قوطيهاي كنسرو
    فساد كنسروها
    طبقه بندي كنسروها و آلودگي آنها
    1- كنسروهاي با PH بيش از 6/4
    2- كنسروهاي با PH مساوي يا كمتر از 6/4
    بي هوازي هاي بوتيريك
    2) مخمرها
    3)كپكها
    4) باكتريهاي اسيدلاكتيك
    شاخصهاي كيفيت محصول
    شاخصهاي ايمني مواد غذايي
    آزمايشهاي ميكروبي اختصاصي كنسروهاي مواد غذايي
    روش آزمون
    برداشت نمونه از مواد غذايي محتوي در قوطي كمپوت
    1-1- تهيه اولين رقت از ماده غذايي
    1-2- تهيه رقت مورد لزوم از قسمت مايع قوطي
    1-3- تهيه رقت مورد لزوم از قسمت جامد قوطي
    محلولهاي رقيق كننده
    روشهاي شمارش ميكروبي
    - روش شمارش عمقي Pour Plate
    - روش شمارش سطحيSurface Plate
    - روش شمارش توسط صافيهاي غشايي
    محيطهاي كشت آزمايشگاه ميكروب شناسي غذايي
    سترون سازي با گرما
    تأثير سترون سازي بر مواد غذايي
    1- تأثير بر روي رنگ
    2- تأثير بر روي طعم و رايحه
    3- كيفيت تغذيه اي
    محاسبات حرارتي استريليزاسيون كنسروها
    1- هدايت Conduction
    2- انتقال حرارت به روش جابجايي Convection
    3- روش تابش يا تشعشع
    اثر PH در استريليزاسيون كنسروها
    طبقه‌بندي مواد غذايي بر اساس PH
    مقاومت حرارتي اسپرها
    كنترل استريليزاسيون كنسروها
    معرف‌هاي استريليزاسيون
    بسته ‌بندي كنسروها
    1- قوطيهاي فلزي
    ورق‌هاي فولادي
    قلع اندود كردن
    لاك اندود كردن (پوشش لعاب)
    خصوصيات لاك مورد استفاده
    2- شيشه
    مزايا
    معايب
    3- بسته‌بنديهاي پلاستيكي سخت
    4- بسته‌بنديهاي قابل انعطاف و مقاوم در مقابل حرارت
    استانداردهاي قوطي كنسرو
    خوردگي قوطي فلزي
    انواع خورندگي
    عوارض ناشي از خوردگي در قوطي فلزي
    روشهاي جلوگيري از زنگ‌زدگي قوطي
    علل تورم قوطي‌هاي كنسرو
    تغييراتي از قبيل زنگ‌زدگي سطح داخل قوطي
    تغيير رنگ
    رسوبات كريستال مانند
    علائم ظاهري فساد قوطي‌هاي كنسرو
    بازرسي ظاهري
    1- مشاهده
    2- آزمايش با دست
    3- دقه كردن
    آماده كردن قوطي‌ها براي باز كردن و نمونه برداري
    نمونه برداري
    آزمايش قوطي
    آزمايش درز قوطي
    آزمايش شيميايي قوطي‌هاي كنسرو
    تشخيص استريل بودن قوطي‌ها
    بسته‌بندي و نشانه گذاري
    فصل سوم   : فرآيند توليد
    رب گوجه فرنگي
    بخش اول
    1-1- پيدايش گوجه فرنگي
    2-1- تركيب شيميايي گوجه فرنگي
    الف- كربوهيدراتها
    ب- پروتئين و اسيد آمينه
    ج- اسيد
    د- ويتامين‌ها
    3-1- كشت گوجه فرنگي
    4-1- برداشت محصول
    5-1- حمل گوجه فرنگي
    بخش دوم
    توليد رب
    2-2- خرد كردن گوجه فرنگي
    4-2- تغليظ آب گوجه فرنگي
    الف- تغليظ در ديگهاي در باز
    ب- تغليظ در ديگهاي تحت خلاء
    بسته‌بندي رب
    5-2- پاستوريزاسيون
    6-2- دربندي
    7-2- چگونگي دربندي
    8-2- قوطي خالي
    عمليات بازرسي كارخانجات رب
    طريقه بازرسي سيستماتيك از كارخانجات رب سازي
    سؤالات عمومي
    سؤالات مربوط به مشخصات كارخانه
    سؤالات مربوط به فرايند
    بهداشتي كردن
    بازرسي رب گوجه فرنگي
    روش‌هاي تميز كردن كارخانجات صنايع غذايي
    بخش تغليظ
    پالايش و تصفيه فاضلاب
    زوائد جامد باقيمانده
    مواد مايع فاضلاب
    كنترل كيفي
    بخش سوم
    1- آزمايشگاه كنترل كيفيت
    2- رنگ
    كنترل مواد اوليه
    آزمونهاي كنترل كيفيت گوجه‌هاي دريافتي
    آزمونهاي كنترل كيفيت آب مصرفي
    آزمايشات مربوط به كلر در آب مصرفي كارخانه
    آزمونهاي كنترل كيفي قوطيهاي فلزي
    آزمايش ميكروبي قوطيهاي كنسرو
    روشهاي اندازه گيري فاكتورهاي درب بندي
    آزمايش‌هايي مربوط به قوطيها در كارخانه كنسرو نوروزي  
    كنترل كيفي حين فرايند
    آزمايشات شيميايي و فيزيكي روي نمونه‌هاي درب
    7- آزمونهاي حسي شامل
    آزمونهاي ميكروبي روي نمونه‌هاي رب
    آلودگهاي ميكروبي در كنسروهاي اسيدي (رب)
    شمارش ميكروسكوپي كپكها به روش هوارد
    آزمونهاي تشخيص ميكروارگانيسم‌هاي موجود در كنسرو رب
    مراحل انجام آزمون‌هاي ميكروبي در كارخانه كنسرو نوروزي  
    كنترل محصول تمام شده
     منابع


کلمات کلیدی مرتبط:
فرآيند توليد, كنسرو و رب, گوجه فرنگي ,پروژه دانشجویی ,پروژه کارآفرینی ,bezines pelan ,کارآفرینی ,خط تولید ,مقاله خط تولید ,تحقیق خط تولید ,طرح توجیهی ,پروژه خط تولید ,word خط تولید ,پایان نامه خط تولید , , مراحل كنسروسازي , انتخاب مواد اوليه , ميوه و سبزي , فرآورده , هاي دامي , نشاسته در , صن,
مقالات مرتبط در این دسته
تئوری جامع ماشین های الکتریکی
خط تولید سیمان
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليدترانس مهتابي 40وات و 20 وات با ظرفيت 400000 عدد در سال
کارآفرینی کارخانه بخاری
کارآفرینی کارخانه شهد ایران 40 ص
گزارش كارآموزي كارخانه ي كاشي مريم
کارآفرینی (شرکت رب مسما مشهد)
دانلود مقاله دوچرخه و صنعت دوچرخه سازی قوچان
پاورپوینت خط تولید و طراحی طلا و جواهر
طرح توجيهی گاوداری شيری 30 راسی
مطالعات استفاده از روش FMEA در ارزيابي و تحليل ريسك حوادث در كارخانه كاشي
مطالعات طرح امكان سنجي مقدماتي توليد شيشه هاي دو جداره و كاربرد آن
سورت و بسته بندی کشمش
خط تولید شرکت نوشابه پپسی
مجتمع توس چيني
کارخانه آرد والسی قاین
خط توليد استخراج قند و شكر
كارخانه زمزم
خط تولید شرکت تولیدی پوشاک جامعه
خط تولید صنایع ریخته گری

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد