پاورپوینت بررسی مبانی طراحی داخلی رستوران مدرن و سنتی
هماهنگی رستوران با چشم انداز، سطوح ناهموار، پالت رنگ های خاکی و نور گرم برای تجلی هاله لیندو انتخاب شد. عناصر چوب، مرمر و فلز که در ترکیب یافت می شوند، با ساختمان موجود گفتگو می کنند، خاطرات را تداعی می کنند و به عنوان تقویت کننده ای در ایجاد یک تجربه فضایی منحصر به فرد عمل می کنند.
با ورود به رستوران، بازدیدکننده بخشی از یک روایت می شود. پس از عبور از ورودی، با نوار و آشپزخانه آماده سازی روبرو می شوید، جایی که جداکننده فلزی آن بخشی از فرآیند را نشان می دهد. در ادامه مسیر، بازدیدکنندگان از طریق پلکان به پشت بام هدایت میشوند، جایی که منظره ارگ باشکوه لیندوها نمایان میشود. طراحی داخلی مدرن پوسته رستوران سالم در جزیره را تکمیل میکند.
فهرست مطالب
مقدمه
معماری رستوران
مبانی طراحی داخلی رستوران مدرن
رنگ
دکور
طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران
نور پردازی مناسب
ریزفضاهای رستوران مدرن
فضاهای خصوصی
فضای میانی
فضای عمومی
ابعاد استاندارد میز سرو غذا
نورپردازی
نورپردازی ملایم محیطی
هماهنگی دکور و رنگ محیط
مجاورت استخر یا ساحل دریا
نورپردازی فضای رستوران
سیرکلاسیون در فضای رستوران
انواع رستوران:
1- رستوران های معمولی: که خود به سه دسته تقسیم بندی میشوند:
2- گریل روم Grill Room
3- فود کورت Food Court
4- تریا Teria
5- رستوران های بوفه Buffet
طراحی داخلی رستوران سنتی – مدرن در انگلیس
دکوراسیون رستوران سنتی
طراحی داخلی رستوران مدرن و سنتی
و.....
منابع