برنامه ريزي فيزيكي و سطوح و سرانه هتل گردشگری(استاندارد فضاهاي مورد نظر به همراه ليست فضا ها)
مطالعه امکان سنجی پروژه 1
مدارک قابل ارائه و نقشه های فنی 1
زمین و شرایط آن 2
سير كولاسيون خارجي: 3
تجهيزات لازمه براي ورودي ها 4
اختلاف سطح 4
درها : 5
ورودی 5
سرسرای ورودی 6
پادو / چمدان ها 6
پذیرش 9
نماز خانه 12
امور اداری 12
تلفن 13
موقعیت و فرصتهایی برای بهبود وضعیت بازار فروش غذا 14
جدول ابعاد صندلی 16
پیشخوان صرف نوشیدنی 24
کافی شاپ 27
آشپزخانه 27
فروشگاه ها 29
اهداف طراحی اتاق های خواب در طبقات 37
واحد مسکونی مدیر 38
سرویس های بهداشتی اطاق ها 38
سرویس های بهداشتی عمومی 39
روم سرویس ها 40
حیاط خلوت 41
راهروها 42
پله و آسانسور 43
برنامه تخصیص فضا و برنامه ریزی فیزیکی 44
بخش خصوصی ( طبقه اتاقهای خواب و سوئیتها ) 44
بخش اتاقهای خواب 45
پلان طبقه 45
بهترین و مناسب ترین شکل برای مجموعه اتاقهای خواب : 46
پلان طبقات: 46
طرح اتاقهای خواب : 46
سوئیت ها و انواع آن : 47
پلان سوئیت ها : 47
بخش عمومی 48
چیدمان فضاهای عمومی : 48
دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل : 48
لابی : 49
اهداف برنامه ریزی لابی : 49
ورودیها : 49
پیشخوان لابی : 49
دسترسی به دفتر لابی : 49
آسانسورهای میهمانان : 50
بخش نشیمن : 50
سیرکولاسیون : 50
فضاهای فروشگاهی : 50
پادو / چمدانها : 50
فضاهای پشتیبانی : 50
فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی : 51
اهداف در طراحی رستوران : 51
اهداف در طراحی کافی شاپ : 52
اهداف در طرح ریزی فضای برگزاری مراسم : 53
بخش نیمه عمومی ( دفاتر اداری ) : 53
دفتر حسابداری 55
دفتر مدير اجرايي ( Executive ) : 56
-بخش خدماتي –پشتيباني ( فضاهاي دور از ديد ) 56
فضاهاي آماده سازي غذا و انبار آذوقه 56
فضاي بارانداز : زباله و انبار عمومي 57
نواحي و فضاهاي مربوط به كاركنان 58
رختشویخانه وخانه داری : 59
مهندسی و تاسیسات مکانیکی: 59
پارکینگ : 60
دیاگرام روابط کلی فضایی در هتل ها: 61
دیاگرام روابط فضایی بخش خدماتی و اداری در هتل: 61
۵-۵ - برنامه ریزی فیزیکی: 62
فضاهای دور از دید 64
باشگاه بیلیارد و کافی شاپ ساحلی 65
سالن مراسمات و چایخانه سنتی 66