دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری هتل
فهرست مطالب
مقدمه
حداقل شرايط لازم براي استاندارد هتل ها
ارزيابي امتيازات
شرايط کلي
پاکيزگي (نگاه کنيد به اتاق خواب ها : خانه داري و کيفيت رختخواب)
خدمات کلي
خدمات توجه به ميهمان
شرايط کلي پذيرش ميهمان
رزرواسيون و قيمت ها
تسويه حساب ميهمان
خدمات حفظ و نگهداري و باربري
خدمات رساندن پيغام
رستوران
خدمات غذا و نوشابه
خدمات نوشيدني هاي سرد و گرم
خدمات صبحانه
خدمات شام
نوشيدني هاي سرد و گرم و غذاي سبک
خدمات عمومي اتاق (Room Service)
خدمات غذا در اتاق (ارائه خدامت غذا و نوشيدني به صورت Room Service)
تلفن بيداري صبح (سرويس بيدار شدن ميهمان)
واکسي
لباسشويي
اتاق خواب ها – آسايش میهمانان
کيفيت کلي
خانه داري
سجاده و وسايل نماز
ابعاد و اندازه ي اتاق
کيفيت تخت و تشک خواب
کيفيت وسايل و تجهيزات خواب
گرمايش ، سرمايش و تهويه هوا
روشنايي
پنجره ها
کيفيت پرده ها
کيفيت کف پوش
مبلمان اتاق
يخچال
تلويزيون
راديو
تلفن ها
لوازم تحرير
سشوار
سوئيت ها
متفرقه
سرويس هاي بهداشتي – زير دوشي ها ، تسهيلات متصل به اتاق خواب و غيره
کيفيت کلي در انواع حمام ها
نظافت و پاکيزگي حمام ها
وسايل حمام
حوله ها و لوازم بهداشتي آرايشي
حمام ها و سرويس هاي بهداشتي اتاق ها
تعداد حمام ها و دسترسي
لگن دستشويي
اتاق خواب و توالت ها
دسترسي به توالت ها
کيفيت غذا
کيفيت کلي غذاي ميهمان
فضاهاي عمومي
کيفيت کلي
محوطه ي پذيرش
خدمات عمومي
رستوران ها
نماز خانه
محل نشيمن (لابي)
گرمايش ، سرمايش ، روشنايي و تهويه
راهروها و راه پله ها
آسانسورها
تلفن عمومي
توالت هاي عمومي
محل پارک اتومبيل (پارکينگ)
محوطه ها و فضاي سبز
پيوست ها يا ساختمان هاي جانبي (در صورت وجود)
هتل های میراثی
فضاها و استانداردها (سازمان برنامه و بودجه)
چک لیست فضاها
طبقات اتاق های خواب
پلان برج
تعیین ترکیب اتاق های خواب
آنالیز اتاقهای خواب
طرح اتاق خواب ها
خصوصیات میهمانان هتل
مبلمان 65
انواع تخت اتاق های خواب
پلانهای اتاق های خواب
سوئیت ها
پلان سوئیت ها
دکوراسیون و تجهیزات داخلی
طراحی فضاهای عمومی
درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل
لابی
اهداف برنامه ریزی
اهداف طراحی
فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی
اهداف طراحی
گنجايش رستوران و پيشخوان عرضه نوشيدني براي هتلهايي با ظفيت هاي مختلف
فضاهای برگزای مراسم و فعالیت ها (FUNCTION SPACE)
خصوصیات فضاهای مخصوص برگزای مراسم و فعالیت ها
فضاهای ورزشی
چك ليست براي اماكن سلامت جسماني
امکانات ورزشی بر حسب نوع هتل
استخر شنا
کلوپ بدنسازی- ورزشی
پارکینگ
تعداد توقف مورد نیاز برای انواع هتل ها به ازاء اتاق
تجزيه و تحليل پاركينگ
علائم و نمادها
دفاتر اداری
پلان دفاتر اداری
پیشخوان و دفتر لابی
چك ليست براي تجهيزات و وسايل دفتر لابي
دفتر حسابداری
دفتر مدیر اجرایی
دفاتر فروش و تداکات
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید)
فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه
آشپزخانه
طراحی آشپزخانه اصلی
چك ليست آشپزخانه
طراحی فضای انبارهای آذوقه و نوشیدنی
پلان آشپزخانه
فضای بارانداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی
نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان
دفاتر پرسنل و ثبت ساعات ورود و خروج
رختکن ها وتوالتها
غذاخوری کارکنان
اسکان کارکنان
رختشویخانه و خانه داری
پلان فضاهای خدماتی دور از دید (پشتیبان)
بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی
فضاها و استانداردها (نویفرت)
طرح كلي هتل و فضاهاي مورد نياز
رستورانها- ارايه خدمات غذايي
آشپزخانه هتل
آرایش های مختلف از اتاق و نقشه های حمام
طرحهاي مختلف اتاق میهمان
هتل ها : مثال ها