خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی آنلاين

واتساپ-پيامک

 


كارآفريني و خط توليد - پاورپوينت
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

   تعدادبرگ: 58 اسلاید   قیمت: 10000 تومان   حجم فایل: 1237 kb  تعدادمشاهده  2


آلودگی میکروبی محصولات گوشتی مشکل بزرگ اقتصادی در صنعت گوشت است.  در سال 1999 Sofas و همکارانش نقاط مختلف آلوده کننده ای را مثل کشتار دام ، فرآوری و انبار سرد گزارش کردند.یکی از منابع مهم آلاینده که معمولا“ نادیده گرفته میشوند ، هوا است که ناقل مهم listeria monocytogenes میباشد.

در این کارخانجات تلاشهایی برای اندازه گیری و کاهش مقدار این ریز زنده ها انجام شده است که شامل بریدن زواید لاشه ، شستن لاشه با آب و تیمار با اسیدهای آلی میباشند اما آلودگی از طریق هوا در مدت نگهداری هنوز ممکن است.

فن آوری برای گرفتن و خنثی کردن ریز زنده های هوا که متداول است ، شامل استفاده از فیلتر کردن همراه با ترسیب الکترواستاتیک است ، زیرا ذرات هوا قادرند این موجودات را پناه دهند.
   پرتوهای فرابنفش هم  یک تدبیر مناسب برای غیر فعال کردن ریز زنده ها است.



فهرست مطالب

عوامل استریلیزاسیون

فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون

گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی

انتخاب روش استریل كردن

پرتو دهی مواد غذایی  

مزایای استفاده از پرتو

استفاده از روش تشعشع و پرتودهی

انواع پرتوهای مورد استفاده

پرتو ماوارء بنفش

تابشهای بتا

پرتوهای گاما

پرتوهای ایکس

مایکروویو

کاربرد UV-C در حفظ کیفیت کاهو

تیمار با UV-C

نمودار کاهش لگاریتمی بار E.coli و salmonella روی سطح برگهای کاهو با uv

نمونه هایی از کارهای انجام شده با فرابنفش درمیوه وسبزی

کاربرد فرابنفش در صنعت شیر

مسیر گردش محلولها

کاربردپرتوهای فرابنفش در کارخانجات فرآورده های گوشتی

استفاده از پرتوهای فرابنفش در تیمارهوای دودکش رستورانها و اماکن عمومی

فراوری مواد غذایی به منظور پرتودهی

آنزیم بری یا فرایند حرارتی

كاربردهای تجارتی اشعه دهی

علامت مواد غذایی پرتو دیده

اثر پرتودهی برروی میکروارگانیسمها

اثرات پرتودهی برکیفیت برخی مواد غذایی

کاربرد اوزون در مواد غذایی

ساز و کار اثر اوزون

نحوه عمل اوزون بر میکروارگانیسمها

عوامل موثر بر واکنش اوزون

مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول

مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول

چند نمونه از کاربردهای اوزون

فراصوت در صنایع غذایی

كاربردهای فرا صوت

  غیر فعال سازی میكرو ارگانیسم ها

خشك كردن

كاربردهای تشخیصی

منابع


کلمات کلیدی مرتبط:
فناوری های نوین در صنایع غذایی ,عوامل استریلیزاسیون ,فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون ,گرایش به استفاده ,بسته های پلیمری و پلاستیکی ,انتخاب روش استریل كردن ,پرتو دهی مواد غذایی ,مزایای استفاده از پرتو ,استفاده از روش تشعشع و پرتودهی ,انواع پرتوهای مورد استفاده ,پرتو ماوارء بنفش ,تابشهای بتا ,پرتوه,
مقالات مرتبط در این دسته

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد