خانه
پاورپوینت بررسی معماری فراوری انگور Antinori در بارژینو ، فلورانس ، ایتالیا بخشی از مطلب این کارخانه برای یک تولید کننده محلی که شجره نامه بزرگی در این زمینه دارد ساخته شد که از طریق معماری ، از منظر معماری بهبود یابد و منظره اطراف خود را به عنوان بیان ارزشهای فرهنگی و اجتماعی شراب تولید محلی معرفی کند. بنابراین ، این برنامه کاربردی کاملاً در یک فرایند طراحی با محوریت آزمایشات ژئومورفولوژیکی برای محصولی با تولید صنعتی قرار گرفته است ، به عنوان حقیقت ترین بیان یک همزیستی بین فرهنگ انسانی ، کار انسان ، محیط او و محیط طبیعی است. از تپه روبرو ، دره دره ، فقط دو میله افقی با شیشه و فولاد ساخته شده ، بقیه در قسمت داخلی است ، در چهارچوب تاکستان جدیدی که اخیراً برای پوشاندن آن کاشته شده است. این قطعه چشمگیر از معماری است که توسط Marco Casamonti ساخته شده است و دارای 28.000 مترمربع تحت پوشش و 49،000 ساخته شده است. محل منطقه پروژه در میان تاکستانها در منظره نورد تپه های منطقه Chianti از توسکانی ، در جاده بین Siena و فلورانس در سمت Strada Nationale 2 ، San Casciano در وال دی پزا ، ایتالیا قرار دارد. مناظرهایی که در یک رابطه عمیق با سرزمین مخفی شده اند مفهوم کارخانه فراوری انگور از نظر جسمی و مفهومی بر ریشه های عمیق خود با زمین ، یک رابطه متمرکز است و حتی از نظر سرمایه گذاری اقتصادی ، تا حدی مبهم شده است تا بتواند ترکیب معماری را به تصویر بکشد و حتی از او محافظت کند. کل این پروژه حول رابطه بین چشم انداز و معماری می چرخد و مرز فازی را غرق در زیبایی های منطقه می کند. معماری معماری Archea Associati یکی از خانواده های نجیب Bodegas را شکل داد [[: رده: فلورانس | فلورانس]] ، شراب سازان که منشأ آنها به 26 نسل برمی گردد ، خانواده Antinori ، ایجاد رابطه ای بین کار انسان ، محیط عمل آن ، فرهنگ شراب و چشم انداز و دستیابی به آشتی بین او و معماری. و....