خانه
پاورپوینت بررسی اهمیت ارگونومی در طراحی فضاهای رستوران فهرست مطالب مقدمه چگونه می توانم با حفظ کارایی، آشپزخانه ای را برای ایمنی طراحی کنم؟ اندازه فضای خود را در نظر بگیرید شکل فضای خود را در نظر بگیرید تعداد سطوح نور طبیعی پنجره های آشپزخانه های تجاری پوشش های کف سطوح کف و دیوار درب ورودی و خروجی اندازه فضای خود را در نظر بگیرید شکل فضای خود را در نظر بگیرید تعداد سطوح نور طبیعی پوشش های کف درب ورودی و خروجی موقعیت یابی سینک ها تعداد کارکنان آشپزخانه ایمن مناطق کاری توالت ها دور از محل غذایی تعداد مناسب سینک تهیه کنید تجهیزات شستشوی مواد غذایی مجزا گردش هوا و تهویه خوب تجهیزات آشپزخانه را نگهداری کنید فقط از تجهیزات حرفه ای مواد غذایی استفاده کنید پیکربندی مناسب آشپزخانه سطوح کار با در نظر گرفتن منابع