مقدمه
هدف
انواع رستوران
رستورانهای اصلی ( MAIN RESTAURANT )
رستوران های بومی و سنتی ( (Traditional resturant
رستورانهای داینینگ روم (DINING ROOM)
دو نکته مهم و قابل توجه در مورد رستورانهای داینینگ روم
رستورانهای بالروم BALL ROOM
رستوران گریل روم GRILL ROOM
رستوران باربکیو BARBECUE RESRAURANT
کافی شاپ COFFEE SHOP
تی لانج TEALUNGE
سلف سرویس SELF SERVICE
بوفه BUFFET
فضاهای داخلی رستوران
1 ) سالن اصلی رستوران
طراحی قسمتهای مختلف
کافه سرویس:
بار قهوه:
سلف سرویس :
سالن ضیافت های رسمی:
جالباسی یا محل نگهداری پالتو:
سایر فضاها :
آشپزخانه
3 ) سرویس بهداشتی
4 ) فضای اداری
قسمت آشکار رستوران
سر در و بخش خارجی رستوران
فضای داخلی رستوران