خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: بررسی معماری حرم شاه عبدالعظیم شهر ری به همراه تصاویر نقشه ها

   تعدادبرگ: 35 صفحه Word و تصویر   قیمت: 35000 تومان   حجم فایل: 24257 kb  تعدادمشاهده  12


بررسی معماری حرم شاه عبدالعظیم شهر ری به همراه تصاویر نقشه ها

در این بخش بررسی معماری حرم شاه عبدالعظیم در ، یک فایل Word در مورد معماری حرم عبدالعظیم برای بارگیری ارائه شده است. تصاویر نقشه های شامل  پلان حرم شاه عبدالعظیم شهر ری ،  نما حرم شاه عبدالعظیم شهر ری  ، قسمت و تصاویر حرم عبدالعظیم نیز در این مجموعه وجود دارد. در متن این تحقیق ، ساختمان حرم شاه عبدالعظیم شهر ری ، تاریخچه حرم شاه عبدالعظیم شهر ری ، تحولات و نکات معماری حرم شاه عبدالعظیم شهر ری آن معرفی شده است. زیارتگاه ملک عبدالعظیم در شهر ری واقع در جنوب تهران واقع شده است.
قدیمی ترین کتیبه در ورودی شمالی گنبد خانه حضرت عبدالعظیم و در آن ، نام مجدالملک براوستانی ، از سلجوقیان بزرگ ذکر شده است. قدیمی ترین کتیبه تاریخی طبق صندوق مزار است و مربوط به سال 725 است. شجره نامه حضرت عبدالعظیم روی جعبه نفیس حرم به شرح زیر است: "عبدالعظیم بن عبدالله بن علی بن حسن بن زید بن الحسن بن علی بن ابیطالب ». وی در سال 250 به منظور ترویج اسلام و هدایت شیعیان از عراق از عراق به ری مهاجرت کرد و پس از مرگ وی در سال 254 یا 255 در باغی خارج از قلعه ری به خاک سپرده شد. بعداً شخصی به نام "عبدالجبار رازی" این باغ را وقف حضرت کرد؛ و شاید به همین دلیل ، این مقبره را "مسجد الشجره" یا "مشهد الشجره" نامیده اند.

بنیانگذار اصلی آستان عبدالعظیم مشخص نیست. اما بنا به گفته موسوی ، این بنا در قرن سوم هجری به دستور محمد بن زید داعی علوی ساخته شده و در قرن چهارم هجری در زمان ازدالدوله دیلمی تعمیر شده است. در دوره سلجوقیان ، ساختمان اصلی مقبره و گنبد توسط مجدالملک ابوالفضل محمد بن سعد براوستانی ساخته شد.

طبق اسناد باستان شناسی و برخی متون تاریخی ، اندکی پس از رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی ، حدود قرن سوم هجری ، بنای ساده ای بر روی مقبره وی برپا کردند و در قرن چهارم هجری ، بازسازی هایی در آن و در نیمه دوم سال قرن پنجم هجری. ، گنبد و بارگاهی در این مکان ساخته شده است. تاریخ دقیق ساخت این بنا مشخص نیست و ممکن است در سالهای 477 تا 492 بوده باشد.

در دوران ایلخانان ، این مجموعه بازسازی و مرمت شده و صندوق گنجینه نفیس آن دوره است. قسمتهایی از منبت این صندوق فرو ریخته یا به طعمه موریانه تبدیل شده بود تا اینکه در سال 1328 توسط حاج محمد ثانی خاتم احیا شد. بقایای کاشی و تختخوابهای دوره ایلخانان و همچنین کارهای تعمیراتی در مسجد بالا و قسمت غربی حرم و دروازه اصلی نشانگر اقدامات دیگر دوره ایلخانان است. صفویان که از طریق حمزه بن موسی الکاظم مدفون حاکمیت بودند و در جوار حضرت عبدالعظیم مدفون بودند ، برای توسعه هرچه بیشتر مجموعه و شکوه آن تلاش کردند ؛ به شکل مجموعه ای از حیاط ها ، ایوان ها ، ایوان ها و مساجد بود.

در زمان فتحعلی شاه قاجار ضریح نقره ای بر حرم حضرت عبدالعظیم نصب شد و در زمان ناصرالدین شاه قسمتهایی از آن تعویض و تجدید شد. در سال 1270 ، یک گنبد طلا و دو گلدسته مقبره ساخته شد و در سال 1273 ، یک آینه در داخل گنبد ساخته شد. گنبد امامزاده حمزه در سال 1272 ساخته شده و در سال 1291 نمای داخلی گنبد و ایوان این امامزاده آینه کاری شده است. ضریح نقره ای امامزاده حمزه در سال 1273 بر روی مزار وی نصب و در سال 1283 تعمیر شد. ساختمان امامزاده طاهر در سال 1304 به مجموعه آستانه اضافه شد.


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,معماری حرم شاه عبدالعظیم ,حرم شاه عبدالعظیم شهر ری ,تصاویر حرم شاه عبدالعظیم ,نقشه ها حرم شاه عبدالعظیم ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری پنج آرامگاه معروف ایران
بقعه بی بی دختران شیراز بررسی مطالعه توصیف و تحلیل معماری
پاورپوینت بررسی معماری آرامگاه چین شی هوانگ
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری مقبره شیخ صفی‌الدین اردبیلی
پاورپوینت بررسی معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی
پاورپوینت بررسی معماری بقعه پیر پالان دوز مشهد
پاورپوینت بررسی کالبدی معماری گنبد سلطانیه
پاورپوینت بررسی کالبدی معماری تاج محل اگرا هند ، تاریخچه و مبانی کالبدی معماری هند
پاورپوینت بررسی معماری آرامگاه بابا طاهر همدان
پاورپوینت بررسی معماری آرامگاه آصف خان در هند
پاورپوینت بررسی معماری و پیشینه ساخت حرم حضرت معصومه در قم
پاورپوینت بررسی معماری بقعه دوازده امام یزد
پاورپوبنت بررسی معماری بقعه شيخ احمد فهادان
پاورپوینت بررسی معماری بقعه امامزاده جعفر یزد
پاورپوینت بررسی معماری آرامگاه شاه نعمت‌الله ولی کرمان
پاورپوینت بررسی معماری آرامگاه میرزا عبدالله در شهر زنجان
پاورپوینت بررسی معماری بقعه چهار امامزاده قم
پاورپوینت بررسی معماری بقعه شیخ‌صفی‌الدین اردبیلی
پاورپوینت بررسی معماری بقعه پیغمبریه در قزوین
پاورپوینت بررسی معماری برج پیرعلمدار بهمراه نقشه ها

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد